Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS
    Arcképgyáros

Vettem két Twinsteert. Wisconsinba egész jó, messzire vinni 4 metalt, a garázs mellet van a gyár. Recover, aztán hajrá.
    A Voronok tök jók. Én a D-t szeretem, az a nyisszogó hangja :D
    Azov 5 szaladós, de hamar kifogy a nafta. A 6-os lassú, bár univerzális, szeretem. A 7-es az egyik legjobb jármű, csak nagyon lent van a fülke. Egy későbbi mapon lesz hozzá aktív felfüggesztés, azt várom már nagyon. Az Arcticot csak Kola Peninsulán használtam, egyébként szar, kanyarodsz és fel is borul.
    A modern Tayga eleinte szuper volt, aztán az egyik update-nél elcseszték, terhelten alig akar megmozdulni.
    A Tayga B viszont ígéretes, kéne nagyon.

Nekem voronból a Grad tetszik, ahogy prüszköl, plusz ugye kapcsolható az AWD+Difi is, az is jó. Azovból a 7-est sokan dícsérik, megvan hozzá az aktív felfüggesztés, meg elvileg az egyik legjobb jármű arra, hogy túlpakold cuccokkal. Nekem valahogy eddig háttérbe szorult.

Kisebbik Tayga-t az elején sokáig használtam, mert ugye viszonylag könnyen elérhető, a nagytesó meg most lett meg - azért volt szívás dögivel, mire unlockoltam, időben hosszabb jóval, mint pl. a 605R, bár kevésbé akartam idegrohamot kapni. :D

Új hozzászólás Aktív témák