Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- perge666: Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Ha valaki segitseget igenyelne,h pl gyorsabban haladjon az irja meg a crossplay kodot ide.
Ha reerek es gep elott vagyok megyek segitek.Amugy a regiektol kerdeznem,h szerintetek nem lettek bizonyos autok meggyengitve? pl a Ziks-nel En konkretan visszaleptem garazsba es raneztem,h valoban a legnagyobb moci van e benne.Sajna az volt/van es sztem messze nem megy ugy izombol at mindenen,mint megjelenes utan.Ha potot rakunk moge akkor meg a "H" (hosszu 1) az kb semmire se jo mar,mig regen ugy vitte ezen fokozatban a rakomanyt,mint egy tank. A Voron Grad es AE ami olyan,mint regen azon nem erzem,h gyengebbek lennenek(Azov 5310 is gyengult sztem).Ezek ugy szaguldanak megrakva/pottal is,mint regen is. A "H" fokozat nelkul kb csak valtogatnak 1-2 kozott mert egyenes uton is nehezkes a haladas. (amugy vicces mikor 5-ben mesz kb 18-al es egy utegyenetlensegnel xinte megall es dug egy 1est majd 2est es vissza 1 mert a 2re gyenge mar..... nagyon bena ez a valtas amit az automata csinal es a jatektervezo megalkotott.Kb a hasznalhatatlan kategoria mar es bosszanto is. Ezert kell/hasznalok olyan verdat ami "H"-ban jol hasznalhato....regen a Ziks ilyen volt,de ma nem igy erzem mar.)
Szerintetek?(reg jatszottam ugye,ezert kerdem)doglott a topik,de lehet csak alszotok es latva,h van hsz felebredtek.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest