Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Ilyen javitas vagy leiras mod sztem nincs.....
Amit serelmezel az persze bosszanto,de ha megtanulod mi mekkora akkor ez mar nem okoz problemat es fejben mar rakod is ossze,h azt hogy es mivel vigyed.A jo auton meg kis daru mindig van,igy azzal a kello potig elviszel barmit ezt mutattam mar.
Daruzni sztem jo dolog,En mud-nal rakaptam mar es ronk darun edzodtem....ott volt felrako,h csak daruzva lehetett pakolni.....jottek sorba a daru ala a parti nagy auto daru nelkul,pakoltam es tanker pottal bekisertem oket a hosszabb uton,mert a roviden idoszakos sorompos korlatozas volt. Regi szep idok...
Taymyr megvaltas lesz Alaszka utan ,bar vannak copatos reszek ebben is nekem megis 1ik kedvenc regiom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest