Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tegla80

addikt

Jah,h a texturak es a kornyezet, nah az ilyen volt es lesz is mert tekergetik azt ossze vissza,de jo sose lesz.(mert nem konzolra fejlesztik a butak......pedig sztem sokkal tobben jatszuk konzolon ,mint pc-n. :D ) En ezt mar megszoktam,de az elottem termo szinte lekuzdhetettlen sziklaktol azert csuklik a jo edes anyukajuk. ;)
    Reszemrol sokkal nagyobb baj,h adnak egy cat rakodogepet(teszt utan) es kb hasznalhatatan mert menu almenu es mukodes az elerese es vagy mozogsz vagy rakodsz....jon javitas,igy mar picit jobb,de messze nem az igazi.Funktion es 3szog adhatna a menujet,de az most megmutatja az auto seruleset ami tenyleg nagyon kello,hasznos es hasznalt dolog. :((( Vagy r1 es 3szog ,de barmi mas mint a mostani....ugyan ez a radarkocsi ,stb. Nincs raklap az aruk alatt es ahol van az is keves es sulyuk sincs, igy Cat-el igy vicc rakodni menutol fuggetlenul. Nincs fek a potokon igy lejton lefele csodas elmeny mikor teli fekkel letol a gcibe es megborit.A pot ugy csapkod az ember mogott temponal a kanyarokban,h az mar vicccccc es 0 menetstabilitas nincs leprogramozva hozza.
    A darukon nincs lampa(mud-tudja kalcsolhatoan)
    stb,stb,stb
    De pl a sarga villogo az kapott kulon on-off lehetoseget. :C :C :C
    Sokkal tobb es jobb is lehetne ez a jatek ha masok tesztelnek nem ilyen GW faxkalap OMG hgyerek aki sztem ki sem jatszotta a jatekot,de OMG OMG az megy. Nezetseg ,penz az van,de esz az vajmi keves.

Új hozzászólás Aktív témák