- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujo10
aktív tag
Szia!
Ismerős a történet, anno én is itt szívtam, kb. pont ennél a résznél mindig hibával leált, hiába telepítettem akárhányszor újra, később egy rippelt verzióval sikerült végigtolnom. A slusz poén persze az volt, hogy a haveroknál is fel lett telepítve ugyanez a játék és náluk gond nélkül végigment. Igazából nem tudom mi volt a baj, akkoriban sok helyen kerestünk rá megoldást, de érdemi segítséget nem kaptunk.
B.Ú.É.K.

-
rt06
veterán
Hi!
nemreg kezdtem neki ennek a jateknak (steam-en 1.04 euro volt), es lenne vele egy kis problemam, megpedig az, hogy a Scientists operation (ugy remlik) harmadik kuldeteset, az Anhalter station-t nem tudom elinditani, mert a jatek leall hibaval
talalkozott valaki hasonloval, esetleg tudtok megoldast?
a gep egy amilo pro 3505 (core duo, 2.5 gb ram, gma945), a rendszer windoze 7 business (mind az os, mind a jatek eredeti)
Udv: VladimirR
-
poross
csendes tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Megoldottam.
A legegyszerűbb módon!!! Létrehoztam egy prof mappát a feltelepített program gyökerében és láss csodát működik. Egyből bele is tett egy 15karakterből álló valami hexadecimális nevű mappát ami tartalmaz egy .prf és sok .sav filet.
Nem tudom miért tévedt el. A mappanév miatt biztos nem mert bármilyen partícióra bármilyen mappanévvel működnie kell.
Azért köszi...
-
poross
csendes tag
Helló!
Remélem még olvassa valaki ezt a topikot. Egyszer már végigjatszottam pár éve. Most megint előszedtem és még mindíg tetszik csak van egy gondom: nem tudom elmenteni.
Ha rányomok a save-re kidobja az ablakot a mentési helyekkel és mindegyik empty. Rányomok az elsőre és save de kiírja hogy save failed
És tényleg nem menti el. De a gyorsmentés működik (F5) de ha kikapcsolom a játékot az elvész.
A régen XP-vel operáltam, most Win7 x64 (és szerintem itt lesz a bibi) pl nem találtam a feltelepített program filejai között olyat hogy prof (ugye profile) és tényleg ha újra benyomom a játékot újra kell állítanom a profilomat is
Remélem valakinek van valami ötlete, please help me -
Matthewsz
aktív tag
Ne mondj butaságot, (#146) Khaal mondta jól!
Online valóban jó móka, én nem is csináltam meg a single playert, egyből olnine mentem, most vettem gépet, úgyhogy nemsokára ismét előveszem a jó öreg játékot.
Hiába lejárt a grafika, még mindig rendkívül élvezem, leginkább a gravitáció megléte miatt. 
-
fradi81
veterán
Rengetek a hiba a játékba. Van hogy elsüllyedek a földbe, volt hogy kifehéredett a kép, bementem egy helységbe de kijönni már nem tudtam.

-
fradi81
veterán
Nagy játék, bár az ellenfelek a semmiből jönnek elő.
-
fradi81
veterán
Alul az ember ikonja mellett a 25% mit jelöl?
-
fradi81
veterán
Most vettem meg akciósan a steamről, várom hogy letöltődjön, kemény 373Ft-omba került

-
Sdi
addikt
-
DonMedve
addikt
Hali!Valaki nyomja a gamet?Vannak még elvetemültek?
-
Matthewsz
aktív tag
a mai napig az egyik legjobb játék, nem értem miért szídják ennyien előttem...
na persze single playert én nem csináltam, csakis online -
flurider
aktív tag
Helo midnenki !
Átfutottam szemmel/keresővel (inkább keresővel) a topikot, de nem találtam, hogy esett e szó a magyarosításról. Valki nem tudná megmondani hogy van e, mert n nem taláéltam ;<
Egyébként lehethogy fos a jatek, vagy nem olyan utos, de en eloszor a mohaabol aztan a codbol megorultem a sniperes kuldetesektol, nagyon fasza volt a feelibng. Bar nemtom, milyen az mikor egy egesz jatekl soran az a lenyeg, dehat megnezem. Csak kellene hozza magyarositas. Nem nekem, ahnem annak a haveromnak aki vaganykodott vele hogy jo.
Ha valkinek van otlete irjon (gmiki es egyeb alapok kilove ;<<)
Üdv midnenkinek -
Curtis
csendes tag
Sziasztok,
Ismét 3 napos LAN parti (aug.25-27) és Paintball parti (szept.16) veszi kezdetét a Sniper Elite Online szervezésében. Mindkét rendezvényre van még hely, jelentkezhet bárki, aki szereti a Sniper Elite játékot. A feltételek és bővebb információk a honlapunkon:
www.sniperelite.hu [link]
[Szerkesztve] -
ilcane
csendes tag
Szasztok!
Most kaptam meg a játékot, de nem akar elindulni. Mindig ''A program szabálytalan műveletet hajtott végre...'' üzenet jön. Már rajtam kívül más is kérdezett ezzel kapcsolatban korábban, de nem érkezett rá megoldást jhelentő válasz. Már próbálkoztam a hangkártya hardvergyorsításának minimumra állításával, új videokárrtya driverrel, és új directx-szel, de sajna sehogy sem akar menni. A gépem: ASUS P4P800WM alaplap, Soundmax integrált hangkártya, ATI RADEON 9600 XT, 512 DDR. Két rendszer is van fent, az egyik service pack-os, a másik nem, mindekettőnél ugyanaz a hiba.
Előre is köszönöm a segíséget! -
V_Zoli
aktív tag
Nah letöltöttem én is a demo-t...eddig nagyon frankó remélem a teljes csak jobb lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bencus88
nagyúr
Demo: [link]
-
Z406
tag
Sziasztok!
Eléggé nagy Világháború/mesterlövész fannak tartom magam, így kipróbáltam ezt a gémet is... Bevallom, úgy indultam neki, hogy biztosan tetszeni fog és szerencsére így is lett! Nagyon tetszik és külön ötletes, hogy a mesterlövész részre gyúrtak rá! Eddig nem nagyon volt ilyen játék, vagy ha volt is, akkor nem volt jól megcsinálva... Nagyon szeretem a CoD2 - t is, de szerintem nem lehet párhuzamot vonni a két játék közé, mert hiába mind2ő világháborús játék, mégis ezen belül külön kategória. (Itt megjegyezném, hogy készülnek plusz pályák a CoD2 - höz: [link] ) És valóban ötletes a lövések lassítása is, a különböző becsapódások, vérfröccsenések pedig eléggé élethűek lettek...
Ja és tessék szépen írogatni ide, nehogymár megálljon a Sniper Elites élet! 
-
szicsu
őstag
válasz
liquidmoon
üzenetére
jaja,de nincs több sajna
ill én nem tudok többről
-
liquidmoon
aktív tag
Én is jácccok vele, nagyon durva a game. Sok ilyet még

-
szicsu
őstag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Ha minden igaz akkor menni fog

-
sosperecek18
őstag
Hello, akinek megvan a játék, leírhatná nekem, hogy ezen a gépen futna e a program?
Celeron M 1.5ghz(1M L2 cache)
768mb-ram
Intel Extreme 2 64mb-t!
Előre is köszönöm, bár nem hiszem hogy menne!
-
sharpapa
senior tag
Ja jut eszembe:
Bennt vagyok abban a bazi gyárban, felveszem a cuccot, silent-kill-ekkel végighentelem a pályát.Odamegyek az ajtóhoz, TNT, távolról szétlövöm, és mission fallied, mert asszongya hogy Too more civilian servant killed. Ez azt jelenti hogy senki nem halhat meg? -
a.t.t.i.
senior tag
A 3 motorosnál hogy kell csinálni a berohanás nem sikerül mert,az udvarban 1 mocis,kinyir,kint 1 másik kinyir,állok és utána mission falled,nem találom a 3.mocist.
Meg a játék miért ir utvonalakat és időpontokat? -
szagi01
csendes tag
Sziasztok az első pályánál ki lehet lőni a 2 tankot valamivel vagy csak menekülni kell a hátadon a palival?
-
szicsu
őstag
Senki sem játszik a játékkal?
Vagy miden világos? -
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám: feltelepítettem a játékot és indításkor a következő hibaüzenetet kaptam:
Unable to launch Direct3D-a compatible graphics card or driver was not detected
A vidkari: 6600 gt, legujabb driverrel és a directx is a legujabb. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj?
A választ előre is köszönöm. -
szicsu
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Hát itt valami nem stimmel a szerintem

-
sharpapa
senior tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
online? Biztos van ott akkora pálya....na most lőttem egy nagyobbat mint az előbb:[link]

-
sharpapa
senior tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
nyugivanmá még csak a 4-ik missönnél járok.
-
sharpapa
senior tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
photosopp....
Íme új rekordom:[link]
[Szerkesztve] -
szicsu
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Persz hogy nem nagy távolság.Könnyebb lenne,ha lehetne állítani az optikát a távolságtól függően,mert mér egy 400 méterre lévő alak be sem férne a látótérbe,annyira fölé kéne célozni.
Lehet hogy lehet állítani,de én nem jöttem rá,pedig jö lett volna -
dante3
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Nincs akkora pálya szerintem,hogy 1000 méterről lelőj valakit!
-
szicsu
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
HÁt nem tudom,milyen kép lehet az,mert már a 200 méter is elég messze van ezzekel a puskákkal.
Én eddig egyszer játszotam multit,nem igazán nyerte el a tetszésem
-
szicsu
őstag
Emléxel arra a pályára,amikor...
A játék utolsó harmadában volt.Társaiddal át kellett verekedni magad egy hídon és egy épületből fellet védened őket,a túlpartról érkező katonáktól.Én akkor lőttem egy igazán szépet
Fut a katona,oldalszél, közel 200 m és pifffffff majd lasítás
Nagyon szép fejlövés volt -
szicsu
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Hát szerintem nem nagyon lehet mert nincs is akkor a pálya.
olyan 200 m körülit lehet tőni -
Fortissimus
őstag
Én is nyomom a gamét, sztem naggyon király!!!
A három motorossal elég sokat szívtam, de aztán csak lerohantam őket!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hol lehet 1000m-est lőni??vki pls! -
szicsu
őstag
Nem tudom pontosan melyik rész lehet,mert van kettő hasonló itt a fejemben:
1 var:
Nappal kupolában véded a kémet, aki kijön egy nagy épületből és meg kell védeni,ill mindenkit le kell lőni
2 var:
Éjjel és városz egy konvojt és a folyó túlpartjáról indul át 5 ember és őket kell lelőni
Ha nem stimmel eggyik sem ,akkor írd le pontosabban a pályát,mert kicsit összefolyt minden
-
sharpapa
senior tag
Megszereztem (végre), és hihetetlen mijen jó. Annak ellenére hogy nincsen annyi fegyver, hangulatával, és kidolgozottságával földbedöngöli az összes COD-ot, és elérte a nagy MOHAA szintjét is, rendkívül nagy játék. Csúcsom 117 méterről bal szem....Na de van egy probléma.Második pályánál amikor vissza kell menni a haverokhoz, és ott egy tank, meg néhány orosz. A gyalogosnép sima ügy, de a tankkal nem tudok mit kezdeni. Tankját nem lehet lelőni, viszont előbb utóbb kinyír minket.Gyors segitséget plíz, mert szeretnék továbbmenni de gyorsan.
-
sahin
csendes tag
Bocsi nem tudnátok meg mondani hogy hogy lehet LAN-on játszani vele????
(azt mondta vki hogy kell hozzá vmilyen path... azt nem tudnátok megmondani hogy hol lehet letölteni???) -
dante3
addikt
Na végre végignyomtam!
192121 pontot értem el/csak/.
-
szagi01
csendes tag
Nekem is pont ez a konfigurációm és nem sokára nekem is meg lesz a game.
Remélem nálam nem fog akadékoskodni.
Neked pedig sok szerencsét hozzá!
Csak említés képpen:
A II.világ háború a föld eddigi legnagyobb katonai egységeket megmozgósító folyamata volt. Discovery channell
attlefield című műsorát nézzék a rajongók Érdemes -
-
driver18
tag
Sziasztok!
Most telepítettem fel a játékot, mert rettenet kíváncsi vagyok rá (imádom a 2. vh-s játékokat) viszont fellépett nálam egy probléma. Amikor elindítom, kilép és kiírja , hogy ''A program szabálytalan műveletet hajtott végre...''. Mi lehet a gondja? Remélem nem csak a winfos telepítés segít...
-
dante3
addikt
sok lehet még hátra?
Egy romos vasúti raktárhelyiségeknél tartok!
-
a bónusz pályá(ka)t hogyan lehet előhozni?
253.615 ponttal végeztem
[Szerkesztve] -
superxaba
tag
Tuggya valaki hol tartja a mentéseit a játék?
Tennék új windows-t és nem szeretném előlről kezdeni. -
szicsu
őstag
Végeztem vele

219654 pont lett a vége

-
AMD-s
tag
Hol lehet megszerezni a gamét? DC++?

-
superxaba
tag
Sz'tem a snajper elites csávó simán leszedné a kvékes lakatosokat ám

-
Lacza
senior tag
Keressük az országban azokat akik Sniper Eliteznek olyankor amikor van Quake 4 is

Na de hajrá! -
superxaba
tag
Kuttya mindenit!
Azt senki nem mondta, hogy a félhernyótalpast fel kell robbantani...
Miután letettem e téentét, azt írta, hogy várjam meg Bormannt és nyírjam ki.
Ott feküdtem két percig a másik teherautó alatt, aztán őt vártam.
Hogy ki ment rádiózni azt nem tudom, mert mind egy szálig kinyírtam a katonákat, kegyetlenül
-
superxaba
tag
Assasinate Bormann küldetésben hogy kell csinálni, hogy a marha orosz ne köpjön be rádión, hogy veszélyes a környék. Azon a pályaszakaszon, amikor megkapod az új snajpert...
De most ugrik be: OROSZ katona figyelmezteti a NÉMET tábornok konvoját a veszélyreeeee?
Na, de mindegy...
Hogy kel csinálni, nem kell leölni senkit, vagy el kell hurcolni a hullákat egytől egyig?
[Szerkesztve] -
zoji
csendes tag
Oké, megoldottam csak bele kellett olvasnom az SG-be.
-
HolloW
senior tag
Azé nem játszottam tovább, mert nem szeretem az olyan játékokat amik arról szólnak, hogy ''Mennyel xy helyre lődd szét aztán menny vissza 1 km-t és megint puffogtass''.
Nekem ami utoljára bejött játék az a Fahrenheit, bár semmi köze eme topic játékához, ezt is csak azért ''vettem'' meg mert még volt fölös 12 óram a regemből
-
zoji
csendes tag
Nekem is tetszik a game, bár még csak most keztem el nyomni és persze az angol nyelvtudásom hiányában már az elején elekadtam. Első pálya, a sebesűltet kimentettem, most a két társamhoz értem oda, de ott nem tudok mitcsinálni. Segítsetek.
-
-
SG fórumról Bővebben: link
''A sztori 1945-ben kezdődik, és a háború végső szakaszát eleveníti fel. Az oroszok már a rommá lőtt Berlinben harcolnak a németekkel, míg a mi feladatunk az lesz német katonaként, hogy az amerikaiaknak dolgozva kémként és mesterlövészként megszerezzünk titkos dokumentumokat, illetve likvidáljunk fontos célszemélyeket, aztán mindeközben maradjunk életben a háború nem túl kecsegtető körülményei között. Ellenfeleink németek (mondjuk ez érdekes, de erre kitérek még később) és az orosz katonák lesznek, de persze járművekkel is fogunk találkozni a játékban. Szintén mindkét oldalról.'' -
superxaba
tag
nVidia 6600 kártyatulajok!
Ti milyen drivert használtok?
Nekem 81.26-os van fenn és lilában játszanak az épületek.
Azon morf., nem-e emiatt... -
dante3
addikt
Nem ám meghal a topik,mert kijött a fear!
-
szicsu
őstag
Sötét bázis,nagy tartályok,magasfigyelők?
Mert az nekem is nagyon tetszet,csak a végén sokat szenvedtem az officerrel
Nem tudom mások miért nem játszanak evvel a játékkal?
Tegnap játszottam, kicsit a neten, van magyar szerver is
Valami milyat nem szereti az élsímításokat az internetes játékban
-
szicsu
őstag
Én már itt tartokBővebben: link

-
szicsu
őstag
Hajrá-hajrá!
Ja és ne easy játszatok,mert úgy nincs benne semmi extra
-
ssolitude
őstag
Az első pálya hetedik küldetésénél odaérek egy térre,ahol van egy légelhárító üteg.Itt vannak a társaim is,a map ideirányít.Van egy német tank,az mindenre lő ami mozog.Van 3 német teherautó,azokat kézigránáttal fel tudom robbantani,de igazából nem történik semmi.Mi a bánatot kell itt csinálni??
-
HolloW
senior tag
Story: Keret történet az annyi, hogy ''megtörtént eseményeket dolgoz fel''. Naná mert ez a 2. VH lol ...
Intelligencia : Borzalmas ( bár szerintem nem is volt
)
GFX: Grafikával nem volt gond csak hát ez se nyűgözött túlságosan ...
Egyéb: Irányítás komplikált, a feladatok egyszerűek, kevés ellenség. Lehet ha tovább játszottam volna jobb lett volna, csak gondoltam, ha az eleje ilyen okádék akkor a vége se lesz jobb.
Összességében : 10\1
[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
Első húsz perc után kapott egy uninstallt ...

-
szagi01
csendes tag
Írjátok meg légyszives,hogy milyen fegyvereket lehet használni?
Csak mesterlövészfegyvert és egy kispisztolyt vagy ez is egy olyan Max Payne-es millió fegyver van nálad kompozíció?
Mert ha az előbbi akkor játszani fogok vele. -
<MZ/X>
őstag
Sztem még nem jött ki a játék...hol vetted?
-
dante3
addikt
Játszik már valaki ezzel a játékkal!
Most kezdtem bele,pár pályát lenyomtam!Szerintem egyedi darab és egész jóra sikerült!Nem a grafikával üt,de a hangulat fenomenális!Aki szereti a második világháborús játékokat,annak kötelező!
Nagyon tetszik,hogy amikor távolról valakit érzékeny ponton eltalálsz lelassítja a lövedéket és mutatja a becsapódást!Ezután értékeli:megjelenik egy felirat PL.:fejlövés 150 méter!
Próbáljátok ki,megéri!![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/brutale/18.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Windows 11
- Azonnali fotós kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha rányomok a save-re kidobja az ablakot a mentési helyekkel és mindegyik empty. Rányomok az elsőre és save de kiírja hogy save failed 
Hiába lejárt a grafika, még mindig rendkívül élvezem, leginkább a gravitáció megléte miatt. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ja és tessék szépen írogatni ide, nehogymár megálljon a Sniper Elites élet! 

![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/soldaten/28.gif)

![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/soldaten/22.gif)
![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/finger/31.gif)
![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/brutale/27.gif)
![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/computer/17.gif)