Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, bár kibírom azt is, ha azt a párat újból megalkotom. Annak lehet ciki, aki valóban sokat használ, de annak is csak ritkán.
Nálam ez a probléma most még nem aktuális, de azért örülnék, ha jönne ide valami pozitív válasz egy kétkattintásos megoldással.

-
Crystalheart
őstag
Sziasztok, egyáltalán nem találtam topikot ennek a remek alkalmazásnak, ahol megkérdezhetném, hogy van-e valakinek valami trükkje arra, hogy a Look-okat (preseteket, filtereket) egy telefon-rendszervisszaállítás előtt elmentsem? Általában bőven több lépést használtam, semhogy a QR-kódos megoldás működhessen... De nem szeretném elveszíteni őket. Valahol biztosan tárolja őket a program, de nem tudok rájönni, hol.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest