Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
válasz
proximus
üzenetére
Hááát, a 9.1-es slacki tavaj szeptemberi... Az nem mai gyerek.
Már raktam fel 2.6.6-ost, de eddig nem sok sikerrel...
Még hétfőn majd bűvészkedem vele, de nem lesz egyszerű... Ez ugye nem gentoo
Szóval írok itt össze vissza, pedig tudom, hogy meg fogom csinálni... (ez ám az optimizmus...
)
Ha lenne netem, annyi disztrót felraknék...
Pl. tuti méegyszer nekifutnék a gentoonak. KB. ezek lennének a vinyón (több partíción): slacki, freebsd, gentoo, solaris, UHU.
Mondjuk ez úgysem valósul meg...
Mivel ez a Slackis topic legnagyobb bánatomra elég kihalt, majd lehet, hogy a gentoo-s topicba leírom, hogy hogyan sikerült a kernelforg...
(azért hű maradok a slackihoz, és ide írom...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest