Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most törölni szerettem volna az app-os félbehagyott előfizetés nélküli regisztrációmat, de azt meg nem lehet, mert ahhoz elő kellene fizetni. Azt meg nem fogom csinálni, nem fogok kétszer fizetni. Ráadásul még akkor is csak magát az előfizetést lehetne törölni, a regisztrációt nem, magyarul a app-os regisztrált email címem ebből a szempontból "elveszett".
Mit mondjak, eléggé gáz ez az előfizetőkhöz való hozzáállás. Most abban bízom, hogy mivel az app-os regisztrált email címemet nem erősítem meg, idővel törlődik magától az a reg. Marad az oldalon megadott 999 Ft-os cucc és majd ha megszűnik az app-os, frissítem arra a fő email címemre a másodlagost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker