- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Tudom hogy ez most rajtad nem segít, de az asztali gépemen, nekem és az ismerőseimnek, klienseimnek nincs problémám/juk a szofverrel. Működik állandóan, és minden értesítés megjön, nem fagy stb.
Az app tényleg elég gagyi volt, és az a ránlevarrás KO-t nyomott legalább is a nem top telefonokon, nekem 10+mpig tölt, akkor is ha háttérben fut.
Szóval a windowsos problémákat nem értem, mondjuk a win10 skype app tény hogy rossz, de a sima különálló szoftver nem értem miét bugos ennyi embernél. Lehet nem mindenki win10 alatt használja, és akkor már köhög?
-
Fürkésző
tag
"magától spontán elindul"
A 7.27 verziótól kezdve változtattak a frissítési mechanizmuson.
Hiába állítod be úgy a Skype-ot, hogy ne induljon a rendszerrel együtt, csak akkor, amikor saját kezűleg elindítod, rád erőltetik a frissítést. MS szerint - újabban - a felhasználó hülye, segíteni kell neki, hogy a legfrissebb progam-verzióval rendelkezzen. (Nem ismerős a Windows 10-re frissítés erőltetéséből?) Ezért, ha van új verzió, ők elindítják a frissítést és ezzel együtt a Skype-ot is. Az érdektelen, hogy esetleg Te éppen nem akarod minden ismerősöd orrára kötni, hogy éppen gépközelben vagy. (Egyes kommentek szerint akkor is elindul a frissítési folyamat, ha az automatikus frissítés ki van kapcsolva).
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- RAM topik
- Energiaital topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest