Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sanyo91
csendes tag
válasz Retro DJ #5819 üzenetére
hat olyan kombinalt,van benne minden
es en is sokallom most amiota nalam van 2l olajat kellet utana ontenem,mert amikor megvettem hianyzott belole,utana ontottem,mentem vele kb 1000km belement 1l most meg mar megint 0.5l, de koszi a linket Rob irtam is nekik,es varom mit valaszolnak,mert mas fogalmam sinca mi lehet,mert egy autonak ha kivan futva a motorja es eszi az olajat az nem letezik hogy nem fustol,tiszta a levego filterje
[ Szerkesztve ]
-
-
Retro DJ
aktív tag
válasz Retro DJ #5885 üzenetére
Ezeket szereztem ma a Favókához...
Jó szórakozás lesz megint a beszerelése...
Retro
-
peti_s
addikt
válasz Retro DJ #5880 üzenetére
Ez is biztos a balesetmentes közlekedés miatt van... Hiszen ha nem tudod fizetni az autód fenttartását, KGFB+baleseti adó, drágább műszaki, itt van ez az idióta fixbírság, meg a rengeteg traffipaxos a kintfelejetett 30-s tábláknál városon kívül, meg a falu elején, illetve végén, ahol már 500 méter óta semmi lakott épület nincs, plusz az üzemanyagárak ilyen szintű áremelkedése, no meg az ÁFA emelése. Ez azért már sok. Kezdi ez a kormány felhúzni az agyam.
-
Atuska75
tag
válasz Retro DJ #5901 üzenetére
Na ezt ha lehet képeld le nekem. A kormányburkolat is feljebb jön vagy ez hogy van? Meg hol lehet ezen állítani? Ha lesz időm szétrobbantom mert erre kíváncsi vagyok.
Számolj le a negatív hozzá állással mint: Nem fog sikerülni, légy pozitív: Úgyis el fogom rontani :D Ford a márka, Ford vezet, Fordnál jobb csak Ford lehet!
-
Marczi80
tag
válasz Retro DJ #5904 üzenetére
Köszönöm a gunyoros megjegyzést.
Én ezt a bekötési rajzot néztem (1992-es Forman 135 LS). Ez alapján a hátsó gejzírre a jobb bajuszkapcsoló felső kábelének (3-assal van jelölve az autóban) 5-ös vezetéke megy direkt. Ugyanezen kábelköteg 4-es vezetékén +12V-ot kapok, ha ráfordítom a kulcsot. Ha a kapcsolót magamfelé a 2. pozícióba húzom, akkor a kapcsoló a 4-es és 5-ös vezetéket zárja (ami ugye 12 Voltot ad a hátsó gejzír motorjának, aminek a másik vége a karosszériához van testelve), tehát felfogásom szerint a hátsó ablaktörlő nélkül is el kellene indulnia.
Nekem valahogy nem tűnt fel sem az ábrából, sem nem tűnt logikusnak, hogy az ablaktörlőn keresztül kapná az áramot-
És még egy valami... Nem kötöttem le a motort, szépen lassan befejezte a hátsó rész a működését. Előbb a gejzír vacakolt (aztán teljesen megállt) majd a hátsó ablaktörlő is.
Most cseréltem csak ki a bajuszkapcsolókat az ünnepek alatt, és csak az ablaktörlő indult be , a gejzír pedig a hétvégi szétszedéskor nagy meglepetésemre. Tehát amikor az ablaktörlő már működött, a gejzír sztrájkolt, amikor megindult, akkor pedig a testkábellel matattam, indult be-magától...[ Szerkesztve ]
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
-
Marczi80
tag
válasz Retro DJ #5910 üzenetére
Ezt megértettem elsőre is, csak kicsit megzavart, hogy másodszorra leírtad ugyanazt... Azt hittem én értettem valamit félre.
Viszont továbbra is kérdéses: Az ablaktörlő ment, a gejzír nem kapott áramot - nem volt rendes kontaktus az ablaktörlő visszatérő ágáról?
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
-
Retro DJ
aktív tag
válasz Retro DJ #5900 üzenetére
Megnéztem a jeladót.
Két kivezetése van, az egyik az ellenállásrétegre van vezetve, a másik a mozgó részre.
Nem tudnál véletlen betenni egy képet, a Favorit jeladóról?
--- megnéztem a jeladó képeket. Szerintem Neked a sárga és a test között kellene mérni ellenállást (vagy a Test és valamelyik másik kimenet között, ha a tippem nem jött be).
Tehát az Felicia egyik kivezetését le kell testre kötni, a másikra pedig szerintem a sárga csatlakozóját kell dugni.
Jónapot !
[ Szerkesztve ]
Retro
-
-
Favókás
csendes tag
válasz Retro DJ #5926 üzenetére
Én lehúztam a mutatót és úgy raktam vissza, hogy a piros tetején legyen amikor még van benne 8 liter körül.
Amikor tele tankoltam (valamikor réges régen...) akkor a mutató fent járt a fellegekben és jó ideig le sem jött, és kanyarodáskor sem mozdult meg.
Végül is szerintem "kicsi" a skála és vagy nagyon fel megy és ott marad sokáig vagy nagyon engedi lemenni, mint a te esetedben is.
Szerintem inkább a lenti rész a fontosabb, és teli tankot már rég nem engedhettem meg magamnak.
A leülepedéstől nem kell tartanod, mert van szűrő a rendszerben elég. -
Atuska75
tag
válasz Retro DJ #5937 üzenetére
Zsír ilyet akarok én is, de olyan áron adják hogy ahhoz minimum másik munkahely kéne
Azt mondta a bontós a sima óra 5 ez ha véletlenül van akkor 8-10, mondom neki: "akkor sokáig ott marad" legalábbis részemről.Számolj le a negatív hozzá állással mint: Nem fog sikerülni, légy pozitív: Úgyis el fogom rontani :D Ford a márka, Ford vezet, Fordnál jobb csak Ford lehet!
-
Favókás
csendes tag
válasz Retro DJ #5936 üzenetére
Látszatra semmi különbség nem volt csak mikor beraktam akkor tűnt fel, hogy nem feszül úgy a ház fedele.
Kivettem a kukából a régit, és az új alacsonyabb volt jó pár milivel.
Közel egy hét volt mire szereztem egy jót az a hét elég volt arra, hogy utána karbit is pucolhattam, mert tele lett finom porszemekkel. -
Atuska75
tag
válasz Retro DJ #5947 üzenetére
Na akkor ezt megoldhatjuk egyszerűen, nekem adod és nem fog zavarni a színe Vedd tudomásul hogy irigy vagyok. De komolyra fordítva használd egészséggel.
Számolj le a negatív hozzá állással mint: Nem fog sikerülni, légy pozitív: Úgyis el fogom rontani :D Ford a márka, Ford vezet, Fordnál jobb csak Ford lehet!
-
Atuska75
tag
válasz Retro DJ #5926 üzenetére
Az enyém akkor megy le ennyire ha leveszem a gyújtást. A piros tetejénél megáll az autó mint a szög, viszont ha tele tankolom akkor se megy föl a felső vonal fölé csak addig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest