- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbatyu75
tag
válasz
bringasisti #18541 üzenetére
Az FB csoportban javasolták a próba izzó beszerzését, és a "biszti tábla" átforrasztását.
Ahogy már az FB csoportba is megírtam, tegnap este átnéztem az autót. Az akku pozitív pólusáról elmenő két vékonyabb vezetéket rögzítő csavar meg volt lazulva. Ebből az egyik a generátorhoz megy, a másik a biztosíték táblához. Ezt meghúztam, és biztos ami biztos a biztosíték táblát is kiszereltem megnéztem. Nem mondom, hogy az egész felületét átforrasztottam, de a csatlakozási pontokat igen. Ma reggel nem volt semmi gond. Remélem csak ennyi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest