Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
maj-viktor
őstag
Nemazért jópofa meg minden... de külföldről max. 10$-ért fasza monopod választék van kapásból legalább 4féle
Ez max. 3.000 FtDe belföldön is már kapsz 3-5E Ft között...
Csak a teniszütőszalagra azt írtad 9€, az már majdnem 3E Ft! És ennyiért kész monopodot kapsz!
Értem én, hogy DIY meg, saját kéz gyümölcse... de ennyiért "igényes" kész darabot is kapsz már!
Bocs ha lehurroglak, de ez a véleményem!Na ja a mellkashám is ~10$-os tétel külföldről, mely 3E Ft, belföldön meg kapsz 4-5E Ft-ért!
Szerintem még 5E Ft-ért s megéri pl. a mellhám... gumis - nagyon fix!Ez a notebook táskapántos megoldást is értem én, hogy szegény ember csináld magad megoldása... de sokszor ennyiért már kész darabot kapnál és jobb funkcióba!
Hám-nál pl. gumis... a monopodnál kihúzható, stb. -
Laca15
csendes tag
Próbáltam már semmi nem történik
a piros led világít meg a narancs a tetején és ennyi
Garanciális a kamera.. szerintetek kicserélik? Hisz ez tök rendeltetés szerű sztem pláne h nem jókedvből hanem az android app javaslatára próbáltam hisz nemis tudott csatlakozni és írta h updateljem nem hiszem el
Kipróbáltam kártya nélkül is ugyanez... valaki?
-
vasii
senior tag
Mi mindegy?
Below is download link for SJCAM SJ4000 WiFi Action Camera:
Latest SJ4000 WiFi Firmware (This firmware is only available for the camera which have installed firmware after 20141101)
SJCAM SJ4000 WiFi Firmware (For the camera which have inistalled firmware between 20140528 ~ 20141030)
Közben eszembe jutott, hogy tokmindegy a kamera firmware, mivel maga az app el sem indul.
Nem csatlakozasnal zarja be magat hanem mar inditasnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest