Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
üzenetére
Már nekem is lenne egy, ha nem 8 emeletes panelban laknék a város közepén, ahol 0 tárolási lehetőségem van

Meg az előző melóhelyre jó lett volna, oda egyénileg jártam be, autóval, 8 km-re, nade az új helyem 14 km-re van, és annál semmi sem olcsóbb, mint hogy oda céges mikrobusszal járunk ingyen.
Mondjuk azt is én vezetem többnyire.
Említett exkollégák viszont falun laknak, ott sokkal tarthatóbb egy motor. De igazából már nekik is inkább ("csak") hobbi és fanatizmus a dolog, mint praktikum.Én amúgy keveset motoroztam, azt is régebben, kb. 13-18 éves korom között a Mátrában, még fater 250-es Jawa-jával, de végülis aki azon megtanult, az nem esik kétségbe ha 13 év után ismét nyeregbe kell ülni.
Viszont engem éppen ezért nem a Simson hang hozott lázba, hanem ez: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Tőzsde és gazdaság
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Ajkai ólomkristály
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk azt is én vezetem többnyire.