Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
üzenetére
Hűha,mire a végéhez érkeztem,addigra elfelejtettem mit irtál az elején,korán van még.

Olaj csere nekem is tervben van,hátha javul a helyzet kicsit,meg lehet csak állítani kellene a kuplungon,de nem igazán értek hozzá,így elcseszni nem akarom jobban.
Nekem is BP6HS van benne.
Én is azért tértem vissza a Simsonra,mert olcsón lehet szervizelni,és nem igényel különösebb törődést.
Nekem k.b.2-300 km megy bele 1 hónapba,de nyáron több lesz mert akkor elég sokat megyek vele csak úgy a szabadba.
Barátnőm örökölte az Aprilia robogómat,így most már vele is tudok járni össze-vissza.
1-2 képet nem készítenél?szentkuti11 : Mi baja?
Te is tehetnél fel képeket.
Én is lefotózom ma vagy holnap az enyémet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest