- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeNOx
tag
Nos a múlt héten kész lett a motorom.
Fel lett fúrva (javítva) a henger + új dugó stb. valamint ki kellett cserélni a karbit, mert új csavarral se akart reagálni a levegőre a motor. A bejáratás első 100 km-én már túl is vagyok.
A motor nagyon szépen gyorsul, erőteljes, nagyon jó a hangja is, persze vigyáztam rá hogy 1/3 max fél gáznál jobban ne pörgessem a sebességeket. 30-40 km/h közt szokott lenni a max sebességem. Viszont tegnap miután hazaértem a munkából azt vettem észre, hogy kicsit mintha csörögne a henger, pedig eddig egy hangja se volt. Elég forró lett mondjuk a henger mire hazaértem, ebbe a nagy melegben. Hazafele jövet pedig semmi olyat nem tapasztaltam, hogy megragadt volna a dugattyú vagy valami. Ma szétkapom szerintem a hengert aztán megnézem a biztonság kedvéért, hogy nincs-e valami baj. Nem olyan vészes a hang, szinte alig hallani, csak akkor ha közelebb teszi az ember a fejét a blokkhoz. Esetleg ez természetes bejáratás alatt? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Multi detektor
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fel lett fúrva (javítva) a henger + új dugó stb. valamint ki kellett cserélni a karbit, mert új csavarral se akart reagálni a levegőre a motor. A bejáratás első 100 km-én már túl is vagyok.