Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Wyll: Mi is ennek a számnak a címe?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeNOx
tag
Nos a múlt héten kész lett a motorom.
Fel lett fúrva (javítva) a henger + új dugó stb. valamint ki kellett cserélni a karbit, mert új csavarral se akart reagálni a levegőre a motor. A bejáratás első 100 km-én már túl is vagyok.
A motor nagyon szépen gyorsul, erőteljes, nagyon jó a hangja is, persze vigyáztam rá hogy 1/3 max fél gáznál jobban ne pörgessem a sebességeket. 30-40 km/h közt szokott lenni a max sebességem. Viszont tegnap miután hazaértem a munkából azt vettem észre, hogy kicsit mintha csörögne a henger, pedig eddig egy hangja se volt. Elég forró lett mondjuk a henger mire hazaértem, ebbe a nagy melegben. Hazafele jövet pedig semmi olyat nem tapasztaltam, hogy megragadt volna a dugattyú vagy valami. Ma szétkapom szerintem a hengert aztán megnézem a biztonság kedvéért, hogy nincs-e valami baj. Nem olyan vészes a hang, szinte alig hallani, csak akkor ha közelebb teszi az ember a fejét a blokkhoz. Esetleg ez természetes bejáratás alatt? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura Impressa 801 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fel lett fúrva (javítva) a henger + új dugó stb. valamint ki kellett cserélni a karbit, mert új csavarral se akart reagálni a levegőre a motor. A bejáratás első 100 km-én már túl is vagyok.