- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Sziasztok, örülök, hogy ilyen topik is van!
Először 2 kérdésem lenne, hátha valaki tud válaszolni:
- Mitől függ, hogy a játék milyen felbontásban megy? A párom tabletjének nagyobb a felbontása, mint az enyémnek, mégis kisebb felbontásban adja, nem lehet átlátni, örökké scrollozni kell, pl. kis túlzással a tőzsde ablaka elfoglalja az egész képernyőt, akkorát nagyít.- A másik pedig az, hogy lehet-e befolyásolni az épületek méretét, magasságát, design-ját, stb.? Nézem a többi várost, olyan csilivili felhőkarcolói vannak, hogy csak irigykedek, de én nem tudom befolyásolni az enyémet.
De a másik vége is érdekelne, mert nem mindig akarnám felhőkarcolóig fejleszteni a házat, de mindig megjelenik a kis sárga sisak és nem tudom eltüntetni. Elvileg van két gomb, az egyik 30 perc alatt újragenerálja a szükséges dolgokat, gondoltam a másik (az áthúzott kör) lenne az, amelyik abbahagyja a fejlesztést, de nem, az is újra dobja a sisakot és hogy mit adjak a fejlesztéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest