- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
doxad
tag
Üdv
Valaki tudja esetleg, hogy mikor lehet új accra sbotot venni?
Illetve lenne valakinek felesleges accja, ami már nem kell neki vmi okból? És nekem adná ingyen vagy pár centért?
-
doxad
tag
válasz
[HUN]-Kisa #3063 üzenetére
-
doxad
tag
Láttam egy videót, hogy roc éppen ht mellett, illetve isy helyén a jégen a jégen jelent meg?!
Hogy hogy? -
doxad
tag
Most már vehetek karit xD visszahozták az e-mailt is
Amúgy ha nyert valaki magic pop on valami sunt- akkor most elvesztette? xD
-
doxad
tag
válasz
glacious #3027 üzenetére
Hogy legalább 1 valamit ne lehessen megváltoztatni. Nevet születési dátumot, jelszót átírhatja, e-mail marad
Amúgy belegondolva lehet direkt van ez így, hogy ne adják vegyék a karikat. Ugyanis eladva csak 1x es pénz joymaxnak a sikből, de új kari esetében újabb silk, újabb adag pénz.
-
doxad
tag
Na igen, felmerült 1 gond a kari vásárlással kapcsolatban. Mégpedig az hogy hiába változtatom meg a jelszavam + e-mail címet az accon, ha az eladónak kattan 1et az agya és véletlen elmondja másnak is az id + sec passom. Így lazán feltörhet bárki, semmi sem áll az útjába.
Valakinek valami ötlete hogy ez ellen mit lehetne tenni?
-
doxad
tag
Ez nem "kötelező" jellegű, mint mondjuk a premium. El tudsz élni nélküle is, az meg hogy nem férsz el az invertoryban bár bocs, de a kutyát se érdekli.
Már megszokhattuk a joymax tökéletesen (számára) kitalált árait, illetve a kb 10 különböző ruhát, aminek valljuk be senni értelme nincs, mégis veszik mint a cukrot. Vagy devil spirit?! Hogy még erősebbek legyenek az eu-s karik benne.
Undorító hogy elkér 5000 Huf ot 32 helyért, az még undorítóbb hogy kiírja hogy "free to play", meg az hogy dobálja a botokat, közben olyanokat szór ki kik sik nélkül botolnak.
Mindenki abbahagyja, én meg most akarok visszatérni
kaptam egy számomra jónak mondható ajánlatot. 98as wizz/cleric 100ig ff, van +4es fb szett +9es staff, medve, valami avatar, nyúl rajta, asszem még 1 premi + van pluszban a most futó premium mellett. Minden változtatható rajta emailtől a jelszóig. + még kapok mellé egy stallos külön accot elvileg tele itemekkel, kövekkel, pár milllel. Ez összesen 23k Huf ért. Ilyet ennyi pénzből össze nem lehetne hozni.
Ha azt vesszük átverés esélye 10%, ebben az esetben autózhatom 2 órát (személyi másolatot kértem és meg is kaptam)
-
doxad
tag
Most legalább van miért szidni a szervereket. Medunál is volt hogy milyen gyökerek hogy nem mennek rá xD
Épp most nézegettem pár oldalt eladó sro-s 100as ff karikról. 20-30k Ft között már lehet kapni, szóval egyszerűbb, és olcsóbb venni egyet, mint saját kezűleg (bottal) kifarmoltatni és felhúzni
(igaz benne van hogy átvernek, de azért ki lehetne szűrni)
-
doxad
tag
Titkon azt reméltem, hogy mikor behozzák roc + eventet akkor ledobnak pár goldbotot, hogy legalább meg lehessen nézni pár napig. De mint látom roc jött, botok maradtak.
-
doxad
tag
Ez a rev6 "Clean campaign" kiírás is jó. Azt hiszik, hogyha azt mondják ne használjanak a játékosok botot, majd mindenki lekattan róla, főleg azok kik 2-6-10mill sp-t farmolnak ongokon?! Iletve pwlvl 24/7ben.
Ez olyan hogy irtsuk a parlagfüvet, de mégis visszanő.
-
doxad
tag
Aug. 25 legend 4+ hmmm, fincsi
-
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2940 üzenetére
Az hogy minek mennyi érdeme van kár feszegetni. lvl 100 hoz alapból jött jg cave, mert már így is fullon volt roc mt. Meg jól nézne ki hogy lvl 99es ott ölne 90es mobkon
150darab = 0.01%
Lehet hogy majd szeptember környékén hoznak valami eventet, vagy majd ha megkapjuk roc ot azzal egybekötve.
Ecsro=isro végül is ott is full a 3 szerver, vagy full vagy inspi van. Múltkor volt valami gold bug, kiírták 2 nap és megcsinálják, 1 hétig nem lehetett belépni.
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2933 üzenetére
Végül is nem olyan rég kaptuk meg lvl 100at, behozták azt a sunt sikért dolgot. Ígérgetik Roc ot is, majd ott van hogy harcolnak a botok ellen (ami eddig csak szöveg)
Sajnos azért is adtam el a karim, mert úgy volt hogy most szeptember környékén vagy év vége fele jön lvl 100, én meg addig nem vártam. Ahogy eladtam rá 2 hétre lvl 100 update 1 hónap múlva.
Patrikkk: Pontosan, ecsro is full, másra meg át kell állítani a billentyűzetet kínaira, és nagyon bekavar (lásd ksronál / - jel helyett áthúzott W volt)
-
doxad
tag
válasz
_Tequila_ #2929 üzenetére
Nekem elég volt 2 év is belőle. Most is gondolkodtam hogy visszamenjek, de ekkor beugrik az -> éjjelente felkelni DC-re, fizetni pénzt a semmiért (legyen egy maxolt 100as karim), hallgatni a sok kis hülye nyavajgását, hogy lvl 95 és nem taxizik ingyen. . . (talán ha nem adom el a 90es ff bowosom még 100 előtt akkor másképp alakult volna, de más ok/személy(ek) is hozzátársult(ak) hogy eladjam.)
visszamennék mert voltak jó pillanatok is, kíváncsi lennék a skillekre, új weapre, új bz-re, új cave-re, medura, majdani roc-ra, jó lenne sátánozni. De utánanéztem és olyan változás volt az elmúlt 5-6 hónapban azon a szerveren, hogy akiket kedveltem és akiket utáltam most egy nagy guildban vannak és azokkal vannak unióba kiket rühellek, csak azért hogy mehessenek FW-re a semmiért, mert nyerni 9999999%hogy nem fognak soha. Per pill játszani nem játszok, hébe hóba fellépek körülnézni városban, meglesni nem e pakolták le a karim véletlen.
Még csak nem is a pénz a gond (havi 5k, premi+állat+ bot). Ha meg nem botolok akkor munka után üljek le 2órát ölni, ami alatt összejön 2-3% pff. Kell ez nekem?!
Mivel csak én "szidom" sro-t, nem szidásnak szántam amúgy, gondolom nekem szól, ha meg mégse akkor 1 - 0 oda.
*(silk nélkül/premi lehetetlen feljutni egy free to play játékra, de ne szidja senki se sro-t)
*(fel lehet 24+óra loging után, amire rá 1percre dc és kezdheted elölről -
doxad
tag
válasz
DeusHun #2920 üzenetére
Igaz, aranytojást tojó tyúkját nem fogja levágni. Vagyis újból, sokadjára hazudtak. És sajnos megtehetik mivel ez az egyetlen normális grafikával, normális és látványos skillekkel, és normális nem gyerekes karakterekkel bíró egyetlen online játék. Negatív oldala, ha nem fizetsz nem fejlődsz, sőt be se tudsz lépni. De már alig van olyan az életben amiért nem kell fizetni? Levegővétel talán.
Mindegy kedden kiderül hogy mégis mi lesz.
Ha annyira pénzhajhász, megtehetné hogy kivágja a goldbotjait és saját maga ad goldot, végül is könnyebb lenne egy silkért goldot funkciót beleilleszteni a játékba. Nem rontana semmit, mivel most is 3-4-7bill-es árak vannak, csak javítana mivel elégedett lenne a tömeg mert feljut + még pénzt is vehet+ a szerverek se lennének terhelve. (vagy adjon a premi + mellé 100mill goldot, egyből megugrik a bevétele) Annyi újdonságot lehetne belevinni, csak akinek nincs fantáziája az nehezen ugrál, meg sz*rik is rá magasról. Így is milliókat keres vele havonta, hogy szinte játszhatatlan, akkor minek mozdítsa érte a kisujját?!
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2918 üzenetére
Nem az isrobot+sbotos karikkal van a baj, hanem a goldbotokkal. De ha tartják a szavukat akkor vagy kitiltanak mindent, vagy nem csinálnak semmit, de ezzel hogy rossz a bot így meg úgy, és büntetjük, meg különböző rendszereket telepítünk ami mögött szvsz nincs semmi, csak kiírnak valami marhaságot a hivatalos oldalra. Saját maguk alatt vágják a fát, mert mondjuk aki játszani szeretne lvl 150 ff, és nem akar premit venni, mert minek?! Az is elmegy innen.
Én nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz isro sorsa.
-
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2868 üzenetére
most már nem azt fogjuk egymásnak mndani hogy hráá lvl 100, vagy hurrá medu kill, hanem hurrá bejutottam a szerverre 3 nap alatt
Amúgy ma csoda történt ahogy hallom, remélem nem csak átverés, de nincsenek goldbotok a szervereken
Alig vannak még rajtuk, bár kíváncsi leszek hogy estére mi lesz.
-
doxad
tag
LoL. Ismerősöm rám ír msn-en, hogy tegnap reggel 6kor kapott dc-t, azóta logingol és még mindig nem tudott föllépni xD (athens szerver)
Jobb mint volt, régen max 2-3 óra és be lehetett jutni, most 24+
-
doxad
tag
Változott valamit a belépés ezzel az új loging rendszerrel? Gyorsabb lett?
Ha ugyanolyan mint volt, akkor nem telepítem föl feleslegesen a játékot.
-
doxad
tag
700 bot banned, összesen. Ennyit az új rendszerről, szarabb mint a régi. . .
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2790 üzenetére
Szerintem először is megtudják hogy ki mit használ, ebből azt hogy azok közül ki az aki rendszeres silk vásárló. Gondolom megkörnyékezik a progik árulóját is bizonyos %ért cserébe elnézik a használatát, ha nem fizet akkor bann.
Így is full a szerver lv 1es városban álló kariktól, akik se nem árulnak, se nem hirdetnek semmit. gondolom ezeket nem egyesével léptetik be a szerverekre.
Ha jövő héten is ilyen 100alatti karaktereket bannolnak, akkor biztos van valami az "új bot felismerő" progi hátterében is. Vagy csak egy újabb reklámfogás, mint 1x a silk nem véd meg a banntól szöveg.
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2788 üzenetére
Szerintem csak egy statisztikát akarnak hogy ki miket használ. Lehet van olyan bot ami terheli szervert valamilyen módon és azokat akarják kiszűrni.
ki akarnák rugdosni a botokat, ahhoz nem kell image vertif kód, meg botfelismerő rendszer. Aki fizet úgyse dobják ki, 1x már megettük ezt, hogy a silk nem véd meg a banntol, azt még 1 olyan törzsvásárló volt kit bannoltak volna.
-
doxad
tag
Ez azért LoL. Isrora azért nem lehet feljutni mert tele van botokkal, ecsro-ra meg azért mert állandóan fel hackelik. Sro csodálatos világa egyre mélyebbre süllyed a számomra.
-
doxad
tag
Valaki meg szeretne tanulni pókerezni? Ingyen 50$+100$ bónuszhoz jutni? Ha igen, pm
Hogy legyen sro-s téma is. Én úgy lépek be a szerverre, hogy kiakasztom az entert, de nem megyek el onnan hanem figyelem. Valamelyik próbálkozásra egyből rávágja hogy szerver full, de valamikor megakad a request info nál, na ekkor leszedem az enterről a súlyt, és általában beenged. Nem mindig, de 4-5 ilyen próbálkozásnál többet még 1x sem kellett csinálnom.
Az "új" caveban nincs valami gyorsabb út az első szintről a 3.ra? rev ret scrollon kívül?! A termek közti teleportoknál többségében ki dc-zik a karim
-
doxad
tag
10-13ezer ezért?
Max az acc ami érne valamit a lepke miatt, de az is megvan ~2ezerből (100silk->10$)
74 mill a 3 karin! -> 2000ft ért 100millt lehet venni, és akkor még csak 4000Ft-nál tartunk.Maradék 6ezerből meg ff 100ra farmoltatom magam + még lvl 80+ is teljesíthető.
Bár javíts ki ha tévednék ^^
-
doxad
tag
Hát én nem így vettem észre. Eddig premi nélkül volt kb 5 -> 60+ perc mire bejutottam, most kb 15percen belül bennt vagyok. (zeusz szerver) Tegnap is, meg ma is. Tegnap este átpakoltan sro-t másik gépre, hogy éjjel is mehessen, és kb 10perc kellett hogy bent legyek. Ez volt este 20:30 fele.
-
doxad
tag
Nem értem Jm taktikázását, nem mintha eddig értettem volna, de most végképp nem. Az addig ok, hogy botban benne van a keze, de közben tilos.
Pár hónapja - 1 éve, nem tudom pontosan, de betette az image vertificationt gondolom a botok miatt, meg így elvette pár nemfizető de játszani akaró személy kedvét a játéktól. Elérte hogy mégis fullosak a szerverek, és írtak rá pár $/euró ért kapható progit amivel nem kell írni (autologin) és ez bele került pár botba is.
Most fogja és kiszedi!
Következmény -> még többen jönnek vissza játszani, legalábbis próbálnának, még nagyobb traffic, még lehetetlenebb bejutás, és mellé pár bug (pl.: premivel se enged be valakit -.-') Hogy ennek mi értelme, azt még ő maga se tudja szerintem! Aki fizet az így is úgy is fizet, mert a nélkül nem fejlődik. Aki meg nem, azok többsége ezek után se fog.
* bot ban meg már úgyis benne van az autologin alapja, image-részt kell kiszedni belőle, mellé egy no-dc, és ott vagyunk hogy már le se kell ülni, mert a bot belép magától. Érdekes. .
-
doxad
tag
ha a wiz jól van farmolva akkor 1hit/mob, kivéve champi és giant. Ez mellett nehezen veszi fel bármely más kari a versenyt és így könnyű ejlődni. Eltolódnak persze, wiz/cleric is jobban életképesebb 90-100on 18k hp-val, mint 40en 1k hp-val.
#2654) glacious: Ez most olyan hogy, autót is kapsz 100ezer Ft alatt
Kinek mik az igényei
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2652 üzenetére
Nivlam szerint 1.8 ->2.3mill sp kell egy 100as ff karihoz (kínai ->eu) warrior/cleric 2.1millre jött ki, úgy hogy az axe nincs fejlesztve. Egy normális wizarnak is kell 1.8 mill 100ra, ha clericből nem fejlesszük a buffokat, csak a védelmet, ress +hp töltés, akkor kevesebb, wizz ágon is lehet spórolni picit. Lehet spórolni azért, ha tudatosan fejlesszük a karit, de 1.5millbe biztos benne van.
Én wizardomnak 100ra még kell 850k sp kb és akkor azt mondhatom hogy FF! De mostanában úgyse lesz max lvl up pár évig, szóval ráérünk ^^
-
doxad
tag
Attól függ, mire is akarod használni a karit? Bard/cleric jó buffernak, 90 fölött örömmel fogadnak majd a pt-k medun, de te ölni nem fogod. Bard jó ong farmra a gyorsasága miatt, úgy hallottam. Nálunk a régi unióba volt egy bard/cleric 88as, jó volt vele tradelni, jól buffolt, de nem pvp-zett. (Már nem játszik)
Wizz/cleric: nagy dmg, hp és védő skillek, ress, egyébb buffok, + light armor. Jó farmolva tökéletes kser kari ^^
-
doxad
tag
Most nézem hogy sbot oldalon nyitva van a vásárlás az újaknak is. Erre mit ír ki? item sold out. . .
-
doxad
tag
Én ezt nem értem! Többen istenítik az sbot-ot és az srokinget, most leszedtem mind a 2-t, feltöltöttem virustotalra erre srokingben 6 vírusta talált, sbotban 4 et. Forumon azt írják hogy tiszta, csak bizonyos vírusirtók jelzik azt vírusnak. Ebben mennyire lehet bízni?
-
doxad
tag
válasz
Tomi95sz #2594 üzenetére
De, kedden inspi után kb fél órán keresztül beenged
Vagy vegyél prémit és 28napig bármikor beléphetsz elsőre.
Valakinek ötlete arra, hogy mért lesz 2-3 óra után textúrahibás a játék? Mármint nem dc-zik, hanem felcserélődnek játék színei, és betűk olvashatatlan karakterek lesznek. Eddig nem csinálta, csak az elmúlt 2 napban jelentkezik ez a probléma nálam. Így ne tudom elolvasni a pm-eket miközben farmolom a karikat az ongoknál, pedig páron jót lehet röhögni
-
doxad
tag
1.5M sp-s 30as karit, aminek az összes stat pontja megvan mennyiért lehetne eladni? reális ár mennyi lenne?
-
doxad
tag
válasz
dragon11 #2541 üzenetére
isro val sincs semmi bajom, csak az hogy picit drága így hogy premi + isrobot 9$/13 napra h 24/7 ben megy. Közben meg előtte se ülök, majd 95+nál azért elkezdek vele játszogatni
sbot ot meg nem lehet venni, pedig az olcsó lenne, meg talán jó is a beállításait nézegetve.
-
doxad
tag
sroking mennyire megbízható? Mondjuk megbízható annyira mint egy fizetős bot? Működésileg stabil? Mármint öl normálisan, és nem gondolkodik 48 órát 2 mob ölése között. .
-
doxad
tag
Ezt is megéltem, 85+7es staff 149 mill ^^ 250millről indult 1.5-2hete
-
doxad
tag
válasz
_Berci_ #2418 üzenetére
Ezért mondtam a lightet. Nukernak, ha full int, akkor nagy a mag védelme, szóval az a pár 100, amit a fire buff ad nem sokat ér, szerintem, más használható a nukokon kívül meg nincs benne. Ligthből ott a passzív, furás, mag sebzés növelés. Coldban meg a phy védelem, mana shield, ice wall -> ami ha föntvan nem megy föl a warlock buff ^^ elvileg
Az hogy ez mellé s/s-vagy spear, az már csak tetszés kérdése. Spearral tudtommal nagyobbat nukor a kari, mint s/s-sel a kezében + ott a passzív hp, stun, stb. S/s-nél block, fellökés ami szintén életmentő. De szerintem úgy elosztani egy mastery-t hogy csak a fele van kihúzva, teljesen felesleges.
Őszintén szólva ezért is kedveltem meg az eu-karit. 2 masterivel életképes, és csak olyan skillek/buffok vannak amik a játékos hasznára is válik. Vegyük a bardot, futás, passzívok, mp töltés, buffer kari. nem egy pvp kari, és nem fogsz vele soha unikot ölni, de azért néha életet tud menteni.
Ócsárolják a wizardot is, mivel a többség a bardot viszi mellette 2. kasztként, amivel mindenki látja hogy életképtelen(kivéve ha pwlvl-lel húzzák 100ig. Giantot csak vigorral tudja leölni, ha netán 2 van mellette 100% halál. Míg a clericben ott a hp töltés, védelem, partyra buffok, élesztés, stb-stb. Valljuk be felezővel ~6k hp nál igazán jól jön az a +2k hp töltés 5 percen keresztül és a 45sec ig tartó +2500as mag védelem. Az hogy nem fut gyorsan? kit érdekel, veszek 50-100%os potit, vagy megyen lassan
Ugyanez elmondható a warriról, xbowosról, stb. -
doxad
tag
Most már a 80-90 közt sincs akkora üresség küldiket nézve. Új caveben majdnem minden szintre van 1-1 küldi, + ott van roc mt-s küldik is.
-
doxad
tag
Az új caven belül a kis junikok milyen időközönként jelennek meg?
-
doxad
tag
válasz
_Berci_ #2382 üzenetére
"Disconnect when back town" előtt nincs pipa véletlen?
Nekem a gép amin este fut nem erős, lowra vettem a grafot, kikapcsoltam mindent amit lehetett és mostanában elvétve van dc-m.
Nah rev6sok megcsinálták medut meg lvl90-100 közti itemeket
http://www.rev6.com/player.asp?id=654561 -> 98as "player"
-
doxad
tag
válasz
essexboy #2357 üzenetére
isro 111mill/card, ilyen oldal nem hiszem hogy bescammel, főleg hogy a hivatalos botsmall oldalon hirdetik. . . Majd 90 fele összekaparok annyit és kipróbálom ^^
Nem reklámnak: silkroad-gold pont com ->oldal aljaHa netán kibannolnak bot miatt, kell egy üzit küldni Jm papának, hogy charge back visszamenőleg 3 hónapra, vagy amennyire lehet(persze csak ha vettél a karira silket^^). Elvileg 24 órán belül már beléphetsz az előző nap kibannolt karidra. Igaz e? Nem tudom, de olvastam már ilyenről is.
#2358 minden botot nem tesznek ki, mert 1, törökök nem olyanok mint a koreaiak, kik napi 28 órát kockulnak a gép előtt 2, Jm nak több pénze van a botból és így isro-ból, ezt nem fogja elcseszni, ha már 1x sikerült összehozni. Reklámozzák hogy no bot, mivel illegális, de az ingyenes botokat idő kérdése és kivágják vagy részesedésért engedik fejlődni. Ugyan olyan reklámfogás mint a "free to play", free ha neked elég ~lvl 40-50 es kari, és van napi x perced/órád a logingra.
rev 6 ról sok minden terjeng, üzemeltetőkről, stb stb, csak soknak nincs valóságalapja. -
doxad
tag
válasz
essexboy #2335 üzenetére
És hogy esett az az armor felső? Kiválasztotta piros lett és kapott egyet, vagy zöld azt beváltotta a másik npc-nél és úgy kapott egyet? Nem mindegy, mivel a 2.esetben eladhatóak az elsőben nem
Majd ha jön a másik szárny akkor én is megpróbálom megint
lehet rosszul tudom, csak azt tudom mondani amit másoktól olvasok/hallok.
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2332 üzenetére
Szerintem hetente vagy 2 hetente fog változni az itemek listája. Most csak azt kaphatsz, ami ott van a listában, illetve egyéb itemeket ha szerencséd van de mégis zöld szart kaptál vissza a cardból.
Pár hét alatt lecseng ez a játék, ha nem lenne valami újítás, akkor nem venné senki, vagyis csak kevesebben.
Mondjuk most a bladerek, bowosok 2h-1h, rogue, és még sok más kasztú kari nem fog több 1000 silket beleölni, hogy kapjon egy sun staffot, vagy egy sun swordot, mert ugye minek neki, ha nem adhatja el. Szóval ez most csak a fizeti hajlandó játékosok x százalékát érinti.
Elvileg nálunk is szórja a sox 8d-s droppokat, csak nekem nem adott 1et sem eddig
Angel wingset is többen megvették mint a devilt (nem számoltam meg, de látszott). Én is lehet rááldozom még 10 kártyát, ha netán bejön, és lesz rá keret, meg kedvem, hátha 1x szerencsém lesz
-
doxad
tag
válasz
essexboy #2330 üzenetére
Nem lehet eladni. Majd hülye lesz JM sunt adni úgy hogy még el is lehessen adni. Én linkeltem be egy globalt 800$ ról, szerintem lenne aki többet is megadna érte, nos az átszámolva huf ra jó kis pénz. ~160ezerből meg televásárolom a havi 3k silket (60k ból megvan), abból kijönne még pár sun, 1 hó alatt már milliókat beszednék a sok hülyéből. . . Az elsőknek szerencséje volt, utána délután nálunk volt egy szerver restart, azóta nem tudok róla ki nyert volna valamit is. . .
Még lvl 90nél volt úgy, hogy reggel egy sima +7es wizz be kselte az ff roguet sátánon, estére már +9es sunnal jött. Jah kösz, jól megy, biztos össze stallotla azt az x billió árát.
Ez a "lotto" is csak azért került bele mert 1, lehúzzák az embereket azt kiosztanak 1-2 sunt. Én is hallottam hogy 800-1500 siket rávert és semmi :S 2, inkább ad jm sunt, meddig tart neki 1-2 kattintással beállítani hogy sox legyen a weap, így ő is nyer, és nem a játékosok az eladásból.
Amúgy meg van bolondítva a sun, nem is olyan egyszerű a +olása, ->200millből +5 úgy hogy +5 nél lucky kellett. . (ahogy hallottam
)
Én 3 éve játszok lassan, eddig csak 2 sos item esett, mind low lvl en persze.Mekkora szívás lenne már, ha 3-4 hónap után kiszednék a sunokat. Olyasmi mint lvl 80 nál, tudtommal ott sem volt sun
Inkább veszek premit, abból lesz + lvl -> pwlvlből gold-> eladom vagy veszek rajta botot.
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2325 üzenetére
igen, én se repkedem az örömtől, de hát ez van. Így junikozni nagyszerű lesz, eddig nem tudtam be ks elni mert vett $-ért sun 9d-s weapot, most meg nyer 10d-t és ugyanott vagyok. Na mindegy.
Eu így is brutál alap +7 +9es weapokkal, nem az hogy sun. Mindegy majd verhetik a törökök a mellüket, akinek sun kell az ugyis vett $-on most már mindenkinek lesz ki picit szerencsés.
Jó kis lehúzás ez is. De meg lesz még ennek a sok upnak eventnek a böjtje. Ám arra még kíváncsi vagyok hogy a subs cardokért kik és miket kapnak. )Elvileg 10d sos +5ös weap, de nem biztos.)
Nem a kezedben lévőt kapod. Csak 10d-s sun weapot ad, illetve ha nem silkerül pirosozni abból kaphatsz más degres wep, ruha, egyébb itemeket. ( Gz jm elixir, 4 naponta tele az invertorym a sok szemét elixirrel, áron alul adom szinte mindent így is összejön 20-35mill belőlük. Inkább adna globalt, vagy silkes pet élesztőt vagy akármi mást. pandorát vagy monster scrollt)
Ám a kapható cuccok hetente változnak? mert most csak pár eu/ch weapot ruhát lehet kapni, pl nincs xbow, blade stb. Angel wing sincs csak a devil.
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2320 üzenetére
Szétspammelem a topikot ^^
nah 10 silk 1magic pop, kiválasztot mit akarsz ha zöld izét ad nem nyert ha pirosat nyert. (6ből 6 nálam nem nyert) valaki 3 ból sun swordot, valaki 9 ből sun staffot kapott. _I_ Mákosak picit.
De aki nem nyer az is kap ajándékot, nálam 1 subs cardot adott, 3darab 1 napos gold ticketet, elixirt, luck stone-t (elixir és luck stone stallozható)
Jah igen sun weapok nem eladhatóak
Még az a szerencse
Akkor mindenki sun staffal rohangálna, hála gazdag "barátainknak"
-
doxad
tag
válasz
superfinest #2317 üzenetére
arra nehéz megoldást találni
150mill 85+7es staff . . Mire odajutok ingyen hozzám vágnak 1et
-
doxad
tag
Kicsit irígylem az egyik törököt. Van most egy 97es bowos karija minden item mall-os sz*rral televásárolva. + mellette egy 96os wizardja szintén minden sz*rral televásárolva. Hogy mennyi pénze lehet az más kérdés, szerintem annak eladásából silkezi a 2 karit.
2-3 hét alatt meglépte a 10 szintet(illetve fogja, mi neki 500 mill xp), már azt várom mikor fog kinnt állni a város előtt, és veri a mellét hogy milyen erős . . .
Így nem lesz jó unikozni, mert tuti nem tudom be kselni azt a turbó ruhát (nem tudom mi a neve) meg biztos nem veszek. (azzal se lenne esélyem, mert neki is van) eddig se tudtam, az előző karimmal. . .
Én meg örülök ha nyárra meglesz a lv 100 és még farmolhatok. . . Na mindegy, ráérek én. roc-ot megkapjuk úgyis arra megy majd mindenki és lehet élni
Azután meg úgyse jön más jó ideig, mert a végén még beelőzzük Ksro-t, és a törökök mellé még megkapunk pár ferdeszeműt is ajándékba, hogy még teltebb legyenek a szerverek. . .
-
doxad
tag
válasz
dragon11 #2295 üzenetére
Annyiból már a bot is eljátszana 1-1.5 hónapig
videó felvételhez mely progi a jobb? Fraps vagy gamecam? Méret nem számít mert úgyis átalakítom meg megvagdosom utána, de a fraps csak 5gigáig vesz föl, utána újra kell indítani és újból 5 giga :S ha legalább folytatólagosan venné új fájlba, akkor nem lenne gond vele.
Na mindegy, most frapsal próbálkozom
-
doxad
tag
válasz
superfinest #2290 üzenetére
Én, de kb 5 percet játszottam. Belépek a szerverre, gyerek wallhackal átfut a falon, kiszed a pálya másik oldaláról. Ennyi uninstall egyből.
Haverom azzal nyugtatott hogy hacker szerverre léptem be. Ja bocs. .
#2291 Ja, nálunk is van 96os, 24/7 99es pt mobokon full 8as pt vel. . .
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2287 üzenetére
1x már volt ilyen kártyás event. Még anno mondták a szerveren hogy valaki több 100 millt ráköltött, és kapott egy sos vagy sun weapot.
Az hogy kasztfegyver e jó kérdés, csak kaszt fegyvert adnak. mit kezdene egy kínai eu-s staffal
Ám nem néztem végig de aki nálunk kapott az 90+on van.
-
doxad
tag
válasz
essexboy #2285 üzenetére
jah, látom, és nem örülök neki. . . Mindegy, hamarosan 9d- megint, legalább 9d-s kövekre nem kell költeni
10d -s int köveket meg veszik 5-7 mill körül. Ám a mostani tojások lassabban esnek, tegnap óta összejött 10 darab :S
Most ad az event subscribtion carod. Ez ugyanaz ami volt már 1x. Fél év után kisorsolnak a használók közül pár sox weapot, vagy sp-t?
10d-s sos fegyót nálunk olyan kapott, akinek már amúgy is volt. Még szerencse hogy nem tudja eladni
10k sp nem sokat ér, 2 skillt kitúz belőle 90+on és el is fogyott, aki meg farmol 2 nap alatt összeszedi (ongokon pár óra)
-
doxad
tag
Na végre, holnap vége a dobozos eventnek
Végre nem fog betelni naponta az invertorym, és a kövek ára is elindul felfelé
remélhetőleg
-
doxad
tag
válasz
superfinest #2275 üzenetére
Mivel még ingyenes tudod, de ha fizetni kell a használatáért, akkor már nem fogod tudni használni, csak ha fizetsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest