Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dillon
tag
Ha valaki wide monitorral játszik, és a felbontással gondjai adódtak (640x480 és 400x300 a teljes választék), akkor töröljétek ki a játék főkönyvtárából a CheckSpec.dll file-t, és így már lehet 800x600, illetve 1024x768-as felbontást is választani. Voltak különböző segédprogik még wide felbontás eléréséhez is, de angoltudásom hiányában nekem nem jött össze... azért itt egy link:Widescreengaming forum.
-
Dillon
tag
Üdv!
Volt már téma fentebb is, de nem találtam megoldást rá. A játékbeli felbontás alapból 640x480, és ha állítani akarom, akkor is csak 400x300-at enged, ha meg leokézom, akkor még a 640-et sem tudom visszaállítani. HD4850 a karim legfrissebb driverrel.
Valami ötlet? -
qdak
addikt
az álom részben csak nálam nem lehet egérrel mozogni? löni azt tudok.
-
Antibazsi
aktív tag
Hogyha játszottál már valamelyik SH-el akkor tudod,hogy csak adott helyeken lehet menteni.Ha még nem akkor már tudod.

Nekem meg az lenne a problémám ami már másnak is volt,de senki nem tudott még válaszolni rá.A felbontás mi a pöcsért csak 640x480 és ha meg akarod változtatni mindig 400x300-ra ugrik és onnan semerre.Kb 2 éve egyszer már elkezdtem játszani a game-el,de nem emlékszem, hogy akkor lett volna ilyen probléma.Azóta teljesen új a gépem,de a telepítő DVD a régi.Lehet,h nem szereti a notikat?Patch-et meg sehol sem találtam.
Amúgy a 3-at is most elkezdtem megint,de még mindíg qrva jó, bár szerintem a 2-nél jobb játék a világon nincsen! -
ATIIKA
csendes tag
HELÓ MINDENKINEK!!!!!
Nekem az a problémám lenne hogy a játékban nem tudok menteni!!!!!!!4 és ez igy nagyon sz............................ar!!!!!!! lécci ha valaki tud segitteni akárhogy valami programal vagy valamivel!!! amúgy a játék nagyon ott van!!!!!! aki tud segitteni léci irjon erre a cimre
imothyy@citromail.hu vagy timothyy007@gmail.hu LÉCCI IRJATOK igy mntés nélkül nagyon rossz 

-
Stingie
tag
Sziasztok,
elkészült az első nagy magyar Unofficial Resident Evil - Silent Hill könyv, a 224 oldalas, csupán 2500 ft-ba kerülő Guide belső tartalmával kapcsolatos bővebb információt [link], a GAMER365-ön és az alábbi linken találtok, előrendelni/megvásárolni pedig jövő hét elejétől Konzolium Online játékáruház oldalán lehet. [link] (A nagyobb könyvesláncoknál, áruházakban is kereshetitek (576 Shopokban is) - oda is érkezik belőle szállítmány.
Köszi a figyelmet! -
Volken
tag
Szerintem is nagyon gagyi lett az eddigiekhez képest.Én mind a 4 részt végigtoltam töbször is de ez röhejesen gyenge lett
. Pedig olyan jók voltak az eddigi részek.De mindig ez van megcsinaljak a sokadik folytatást ,hogy jöjjön a zsé aztán elba...ák. 
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Úristen!
Miez?
Valamien okból eléggé rossz irányba mentek el az újjítással a tervezők!
Sőt mit több alig van köze a silent hillhez.
Most az hogy a házadban felébredsz kimésza fürdőbe fogat mosol és átmászol egy alagúton a semmibe.Ráadásul alig ijesztő! -
KoRner™
tag
UP!
Ja, és érdekelne, hogy az intro-t hogya bánatba érem el megint, mivel elnyomtam, mert azthittem, hogy magyarosítással lesz majd valami felirat, de a magyarosítás nemműxik, intro-t meg nemtom hol megnézni
[Szerkesztve] -
KoRner™
tag
Ja igen, a magyarítás nekem se működik. Nemtudom, hogy a Gamehuntereset szedtem-e le, mivel a Gamehunteren nem volt fenn, csak a Magyaritasok.hu-n.
-
KoRner™
tag
Sziasztok, az lenne a gondom, hogy a silent Hill 4 ben nem tudom a felbontást 640×480 fölé állítani. Amikor rámegyek a felbontásra, akkor mind1, hogy merre nyomom meg a nyilat, 400×mittoménmennyire vált a felbontás, és utána nem lehet vissza 640re. Mitől nem tudom feljebb állítani?

-
Lord Speedyu
tag
Valaki tudna segíteni? Problémám van a magyarosítással. Letöltöttem, feltelepítettem szépen, de a játék angol nyelvű maradt. De miért???

-
superxaba
tag
Juhúú T-Rac!
Látom március dereka óta nem kaptál választ a kérdésede, de remélem nem uninstall még a SH4, mert itt jön az, hogy mit és hogyan...
Sz'al a Water Prison pályán azt kell csináld, hogy az I., a II. és a harmadik emelet véres ágyait (és lyukakat) tartalmazó cellákat egymás alá kell forgasd, hogy legyen fény a földszinti konyha végén található ajtó számzárát kisilabizálnod. A II. és III. emeleti cellákat tudod forgatni abból a bizonyos központi, leselkedő szobából (én simán lerajzoltam egy papírra, hogy melyik szoba, hol van és az alapján mozgattam őket).
Persze ez csak akkor működik, ha a tetőn megnyitottad a vízcsapot és megvan a számzár kódja a leselkedőszoba valamelyik emeletén talált jegyzetből.
Sok sikert hát! -
t-rac
senior tag
UP!
-
t-rac
senior tag
Hi!
Sikerült elvinnem az 1. börtönös pályát a végéig.A végén van 1 számzáras ajtó,és nem tom a kódját
Lécci irjátok meg a kódját,vagy adjatok egy mentést az az utáni részről -
kismanus
tag
Ennek is olyan konzolos irányítása van mint a hármasnak? Csak azért mert ezért nem játtszottam azzal éppen csak 1-2 napig, utána besokalltam...
-
ToRR3nt3
senior tag
Tudtok valami linket a kijátszáshoz? Én csak a héten kaptam + az SH4-et ez lesz az első amit játszok a sorozatból és má az elején elakadtam. Jó lenne vmi leírás a kijátszáshoz csak sehol se találtam.

-
szucsi
őstag
sziasztok!
senkinek nincs gondja az irányítással?!?
ezek szerint én nem tudom rendesen beállítani a játékot:
1) a játék first personban indul, itt egyértelmű az irányítás: egér forgat, billentyű lép.
2) amikor átmászom azon a tetves csövön, és kijövök valami állomáson, a nézet megváltozik: harmadik személyes, olyan mint a max payne, de az irányítása teljesen szar: amikor fordulnék, irányban lép, amikor irányban lépnék, fordul. Egérrel nem tudok fordulni.
Szóval: első, vagy harmadik személyes a játék, illetve lehet-e menet közben váltani, vagy a játék dönti el, hogy mit látok. 2) hogy a füttyben tudom úgy beállítani, hogy kb a max paynehez legyen hasonlatos, ne kelljen tabal mindig a saját fejem mögé állni, illetve lehet-e a fejmögötti nézetet lockolni? a L/R mindig forduljon, ne csak akkor, ha fejmögötti a kamera?
thx -
t-rac
senior tag
Elakadtam a börtönös pályán,pedig végigjátszásom is van,csak lusta vok negcsinálni meg amugy is nehéz.Szal nagyon örülnék neki,h ha küldene nekem vki egy olyan mentést,ami a The Building,azaz az üzenetközponttal,a börtön utáni pályával kezdődik.Lécci küldjetek!
thx >>>>>> t-rac@freemail.hu -
kuglee
tag
nagyon jó ez a sillent hill 4
de már látom hogy az első hangulatát sosem szárnyalja túl egyiksem , sajna -
t-rac
senior tag
Hi!
Elakadtam a börtönös pályán,pedig végigjátszásom is van,csak lusta vok negcsinálni meg amugy is nehéz.
Szal nagyon örülnék neki,h ha küldene nekem vki egy olyan mentést,ami a The Building,azaz az üzenetközponttal,a börtön utáni pályával kezdődik.Lécci küldjetek!
thx >>>>>> t-rac@freemail.hu -
Ladislaus
csendes tag
A víz négy sarkon folyik le, az 1-es szint fix, a 2-es és hármas szint forgatható.
A víznek úgy kell alulra érkezni, hogy az alagsori keréknek csak az egyik oldalát érintse, csak ekkor forog, és ekkor lesz fény, ami a harmadik szintről szűrődik lentebbre.
Erre is majd később is szükség lesz, mert lesz egy hely, ahol fény hiányában kell ezt alkalmazni. -
fredesk
csendes tag
Háló.Én a börtönben akadtam el.Fent kinyitottam a viztározót,de nem tudom mi a fuckent kell csináljak.Találtam a börtön közepén a 2. és 3. szinten csapot,amiket hiába forgatok.Tudna valaki orvoslást a problémámra?
-
Lord Myn
senior tag
Hali!
Valaki tudja, hogy ki lehet-e kapcsolni az fps-limitert a játékban? Mert a játék
közbeni fix 30fps még elmegy, de az in-game átvezető animációk 15fps-en
azért kicsit darabosak... -
Ladislaus
csendes tag
Sziasztok!
Volt valakinek gondja a Silent Hill 4-el, olyasmi, hogy: ''a crash occured the last time the game was played. Using safe graphics options.''
És minden rendszerkövetelmény rendben, mégsem indul.
Videokártya driver is a legújabb.....
Ha valaki tudja a megoldást, pls segítsen!!!
Köszi -
Integra
titán
már bejutottam, sőt a faliórás feladatot is megoldottam.
normal-normal szinten nyomom amúgy.
most már átugrottam a másik épületbe és most van a kis páncélszekrény amit nem tudok kinyitni, illetve az a kis komód egy másik szobában 5 lukkal rajta.
és az egyik apartmanon van egy cetli hogy hol találom meg a kulcsot de még azt sem találtam meg.
klavival csinálom és iszonyatosan nehéz ez a bottal verés téma
meg néza beakad a kamera a folyosókon és a csóka felém néz és a háta mögött látom a teljes folyosót ahogy fut, de azt nem ami előtte van, így simán belefutok a szörnyekbe....
nem lehet a kamerát változtatni manuál ilyenkor? -
Penge Borisz
tag
A grafikai problémára nem tudok megoldást, talán videókártya driver, vagy tegyél fel patch-et ha van hozzá.

Ütni úgy kell, hogy először lenyomva tartod a jobb egér gombot, majd a bal gombbal tudsz ütni. Minél tovább nyomod a bal gombot, annál nagyobbat üt. Felül egy kör alakú ''mérő'' jelzi az ütés erejét.
Ha a lakásodban vagy mindig FPS nézetben látod, ha pedig bemászol a lyukba akkor mindig TPS-ben.
A billentyűzet konfignál be tudod állítani az irányítást és azt is, hogy mindkét nézetben így használja. -
Manta
tag
Most raktam föl a játékot, lenne pár kérdésem: az intro, és gondolom az ingame videók fekete képként jelennek meg, csak a hang megy. Ezzel mit tudok csinálni? A graf olyan, mintha 16 bites lenne, elég csúnyák a textúrák. Irányítás: hogy kell ütni? Véletlenül sikerült egyszer-kétszer, de nem tudom rendesen használni. FPS és külső nézetet nem lehet választani a gép dönti el mikor melyiket mutatja? Miért fordul meg az irányítás ebben a két módban (fordulás és oldalazás gombok).
Amikor először kinéztem a szobám ablakából, elég rendesen rázoomolt a környezetre, azóta kb normál szemszögből néz kifele. Lehet közelíteni valamivel? -
P=S
csendes tag
Hi!
Van már magyarosítás a játékhoz? -
Christoph
aktív tag
Látom sokaknak nem tetszik a screenshootok alapján a grafika, pedig tökéletes, nagyon adja a hangulatot, főleg amikor átmész a járaton egy új világba, és rányomja az old-movie effektet, nagyon király. Viszont 1 valami hiányzik, mégpedig az elemlámpa, hiszen ez tette a 3. részt is olyan parássá, hogy csak az volt látható amit megvilágítottál... A 4 részben az üt, ahogyan a történet kibontakozik, és ahogy egyre sötétebb a hangulat, nagyon profi game, és ha belegondolok hogy csak 1 év kellett hozzá.
-
Integra
titán
kinyírtam asszem az összes savköpős valamit, és van egy kulcsom ami egy apartmanhoz tartozik, de van egy kerítés előtte lakattal. persze a kulcsom pont nem jó bele.
voltam már mindenhol de kulcsom nincsen a rácshoz és nem tudom merre kell menni
-
Integra
titán
hi
én csak most álltam neki a silent hill 2-nek, aztán a többit is szépen sorjában
de!
tényleg ennyire hülye az irányítás????
a kameramozgásról nem is beszélve...
épp bejutottam a városban és ezzel a szögesbottal ütöm ezeket a valamiket
nyomva kell tartanom az F gombot és akkor space-szel ügyetlenkedek pár csapást, miközben valami savat lőnek rám amit persze nem tudok kikerülni...
tényleg így van ez, vagy csak én vagyok béna??? -
skodajoe
csendes tag
Udv mindenkinek!
Elakadtam picit.
A temetoi resznel kellen asszem kiasnom egy kulcsot, de nem tudok rajonni hogy hol.
Ha tud valaki kerem segitsen.
Kosz -
kokobe
őstag
én az SH4 intróján is majdnem össze fostam magam ez komoly

-
-
anaqer
veterán
válasz
Bile Demon
üzenetére
Valami *minimális* kapcsolat van a 2 - 4 között, de csak utalás szinten.
Viszont én is azt mondom, ne hagyd ki, teljesen-nagyon-büntető.
Aki végigjátszotta már a második részt -
YOU. MUST. SEE. THIS. NOW!!!
>->->Bővebben: link<-<-<
Egy *beteg* képregény a SH2 története alapján (vigyázat, spoileres). -
tiv83us
veterán
Egyebkent nezegettem egy-ket screenshotot, nekem eleg pudingnak tunik a grafikaja. Ez mikori jatek?
-
kokobe
őstag
válasz
Bile Demon
üzenetére
szerintem ne hagyd ki a másodikat nekem eddig az jött be a legjobban nagyon király én az óta az ilyen jatekok fanatikusa vagyok ne hagyki én ezt mondom!!
-
Bile Demon
őstag
Én a 3. résszel kezdtem, jó évvel a megjelenés után, az volt kint, amikor megtudtam, hogy létezik ilyen játék is nemcsak FPS
, és milyen is (skizo kiscsaj + paráztatós), nagyon bejött, egyből rákattantam. Persze nem mindent értettem a dologból, hozzáolvastam egy kis idegennyelvű szakirodalmat, sokat segített. Aztán kijátszottam az első részt is a napokban (a PS emulátorost PC-n), az kapcsolódik a harmadik részhez, nem is volt annyira zavaros, úgy érzem jobban jártam, hogy nem az elsővel kezdtem 
A 2. úgy tudom nem kapcsolódik igazán se a 3. se az 1. részhez, amikor megnéztem, nem igazán győzött meg az eleje, bár később biztos kialakul az is.
Szívem szerint a 4. résszel folytatnám. Mit javasoltok? Hiányozna a második? -
tiv83us
veterán
Mailben termeszetesen, koszi

-
tiv83us
veterán
Para-ugyileg lenyomja a D3-at?
szerk:lehet vhonnan demot letolteni? Tudom-tudom, Google meg a faxom, de nem talaltam sehol. Esetleg vki

[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
Isten game!!!Ezt nyomom éjjjjel nappal orba-szájba!Akinek még nincs meg, kötelező darab!!!!!

-
kokobe
őstag
szerintem is nagyon jó a game csak aggaszt engem a kameranézet megszoktam az 1-2meg3-mat.De szerintem nagyon jó jatek és eszméletlen para én fülessel játszom szerintem azzal a legparássabb!!4
-
anaqer
veterán
Durván parás tud lenni a játék egy bizonyos pont után, én már félek a lakásban...
-
HaroWerks
senior tag
Nem is tudtam, hogy megjelent

2 év alatt ez már a 3. rész pc-re, kezd olyan lenni mint a CMR
Akkor egyik nap ideje lesz megszerezni, szeretem az ilyen játékokat.
A 2. résszel is sokat játszottam még kb 1 éve amikor megvolt, egész jó volt az is, csak elakadtam benne aztán delete
-
philip18
csendes tag
Hi all!Ez a legtutibb játék a világon főleg ha beleéled magad
.Én mindegyik részt végignyomtam psx,ps2,pc mindenen toltam.A kameraállás nem szokott tetszeni a publicumnak pedig ez adja a horrort a játékban bármennyire is hihetetlen.A 4. rész is királyra sikeredett alig várom h végigjácizzam. It's my favorite game!!!!!!!!!!!!! -
tibi.82
tag
Most meg egy meglepő problémám akadt: nem tudom hogy kell menteni a Silent 4-ben !!
Vagy netán csak meghatározott helyeken lehet, ha felkínálja a játék ?? -
Christoph
aktív tag
válasz
neverless
üzenetére
Sajna nagyon gáz az irányítás, de megszokható, és megéri, mert nagyon jó a game. Van olyan billyentyü amelyet ha megnyomsz vált a kamera, tehát megpróbálja hátulról mutatni a playert, de ez csak akkor müxik, ha elötted elég nagy tér van. Amúgy a kamerabeállítások általában jók, eddig 2 alkalommal volt, hogy egy kicsit gázos volt, de ez még belefér...
-
neverless
tag
én is nézegetem a játékot.. de nemtok összehozni egy normális irányítás konfigot.. ehhe

bár kezdek kételkedni; sztem nem is lehet értelmesen irányítani.. az előző részekkel nem játszottam, nemtom azok milyenek voltak ebből a szempontból..
de most komolyan az van hogy gyakran úgy kell mennem előre, hogy a kamera velem szemben van és azt se látom mi van előttem ?!?!? lehet én bénázok el valamit a beállításoknál.. ezesetben helpeljetek lécci
de ez így nagyon gáz.. amíg nemtom értelmesen irányítani addig el se akarok kezdeni jáccani -
tibi.82
tag
Az a gondom a játékkal, hogy a beállításoknál a felbontás alapból 640x480-on van, és bármerre ha növelni akarom, 400x300-ra ugrik, és már 640-re se tudok visszaváltani !
(Ati Radeon 9100, 4.7-es driver.
Az SH 2 és 3 is ment nagyobb felbontásban.) -
tibi.82
tag
Kedves SH rajongók !
Aki meg tudná írni DVD-n az SH 4-et - üres DVD-ért vagy SH1-ért,vagy valami filmért cserébe - az kérem írjon !
tibi.82@freemail.hu -
dante3
addikt
Az apartmanos pálya után ,amikor a fürdőszobában eltömődik a féregjárat ,mit kell csinálni! Kinéztem az ablakon elment egy mentőautó,átkukkoltam a szomszédba:meghalgattam egy beszélgetést,de semmi nem történik!

-
Jam-Master J
aktív tag
Nagyon para játék? Bírná az én gyenge idegzetem?

Mondjuk összehasonlítva a ''Nosferatu - Wath of Malachi''-vel? -
Christoph
aktív tag
Nehogy elsüllyedjen ez a topic!!!!!

-
solidspy
csendes tag
Háló.Én a börtönben akadtam el.Fent kinyitottam a viztározót,de nem tudom mi a fuckent kell csináljak.Találtam a börtön közepén a 2. és 3. szinten csapot,amiket hiába forgatok.Tudna valaki orvoslást a problémámra?
-
solidspy
csendes tag
Dante!Biztos észrevetted vannak féregjáratok,amik hazadobnak.Ha megvan a kulcs,menj azon a járaton haza,ami a falban van,tedd le a kulcsot,gyere vissza.Most már el tudsz menni a házig.Nem messze van egy járat.Menj azon haza,a kulcsot vedd ki a ládából,menj a járaton át a házhoz.Nyisd ki a házat,búcsúzz el a fogyatékos barátunktól!
-
hehehehe
tag
hi
nekem olyan problémám lenne a játékkal hogy elinditom a telepitést és azonnal kiirja hogy nincs elég hely...ez elképzelhetö mer a C:-n csak 1 giga van viszont a D: meghajton ott van 6.5 giga szabad hely...és nemtom feltenni mer eccerüen nem engedi...megörülök
tud valaki segiteni? -
dante3
addikt
Az első rész volt a legjobb! Köszi a segítséget,de már továbbjutottam,most valami apartmanban vagyok sok szobával!
-
Christoph
aktív tag
Az 1 sajnos sosem jelent meg pc-re, nem játszottam vele.
Nekem a 2-3-4 közül a 3 jött be eddig a legjobban, de ahogy látom a 4 lehet hogy überleni fogja. Elég nehezen indul, és a 3 sokkal félelmetesebb volt, a 4 ben nem tetszik amikor özönlenek át a falakon a legyőzhetetlen lebegő hullák, mert ez nem ijesztő, inkább idegesítő. -
boc
csendes tag
Én a 2-3-4-el játszottam. A 2 tetszett a legjobban, mert a, nem tudtam, hogy mi is ez a játék, b, péntektől vasárnapig senki nem volt az albiban rajtam kívül, összes villany leó, fejhallgató be, atompara.
A 3-as nekem nem tetszett, nem vettem át valahogy a feelinget, meg szarakodott is a gépemen.
A 4-es tök jól fut (érdekes) és tetszik is, most fejeztem be a börtönös bulit, az a kétfejű szörny jól beparáztatott, mikor először megláttam, ahogy kijötem az egyik cellából, az meg ott áll és mutat rám némán
De énsem kapkodom el, éjjféli játék rulez! Csak az a áz, hogy mindig felébresztem anyámékat, mer nem tudom megállni, hogy ne káromkodjak, miközben ütök valami gennyes szörnyet 
Az 1-est ismered? Az milyen? -
Christoph
aktív tag
Nem. A Building World-nél tartok még csak. Nem kapkodom el, csak este játszok vele, úgy van feelingje.
Amúgy ha valakit érdekel, a movies könyvtárban található video-k sima mpeg kódolásuak, ha valaki megnézné őket, csak át kell nevezni mpg-re. (én nem néztem meg őket...majd ha végignyomtam) -
Christoph
aktív tag
Ez az én topicom!!!!!

Kicsit nehezen indul az igaz, de a Prison World már parásabb, és utána a Building World már kifejezetten csúcs...
A kulcsos témával én is szívtam... -
boc
csendes tag
Menj vissza a legközelebbi elérhető jukon a lakásodba és rakd be a ládába azt az eternity vagy milyen tárgyat (már asse tudom miaz, jaigen, a kulcs az örökkévalósághoz), aztán mennyi vissza a jukon, és akkor már át tudsz menni a helyszínen, utána mássz be a szekta kéglije melletti jukon, vedd magadhoz a kulcsot, és be tudsz vele jutni a szekta kéglijébe.
mongyuk jó a játék, de a fasszom tele van a sok jukkal. bár igazából is ennyi jukba mászhatnék bele...
[Szerkesztve] -
dante3
addikt
Elakadtam egy erdőben,ásóval kiástam egy kulcsot és megváltozott a környezet,amikor átmegyek a továábbvezető kapun ugyanoda lyukadok ki ahonnan elindultam! Mit kell csinálni?

[Szerkesztve] -
droid.04
tag
Elmebeteg egy játék,de szeretem
Véleményeket kérnék e agyszüleményről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és milyen is (skizo kiscsaj + paráztatós), nagyon bejött, egyből rákattantam. Persze nem mindent értettem a dologból, hozzáolvastam egy kis idegennyelvű szakirodalmat, sokat segített. Aztán kijátszottam az első részt is a napokban (a PS emulátorost PC-n), az kapcsolódik a harmadik részhez, nem is volt annyira zavaros, úgy érzem jobban jártam, hogy nem az elsővel kezdtem 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)