Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
Ha egy autót úgy upgradelek, hogy D retro kategóriából A lesz, akkor azzal nem mehetek D retro futamokon?
Konkrétan: amikor a D retro futamok végén egy versenyző autójáért (toyota team edition) kell versenyezni, lehetetlen legyőzni őt. kb 10 másodperccel nyeri a futamot előttem. Mintha nem is retro D-s autója lenne. Tipp valakinek?
-
DerStauner
senior tag
szerintem sokkal jobban irányíthatóbb, mint az első részben. Nem mindig pörög ki, nem "pattog" az autó nagy sebességnél, sokkal élvezhetőbb.
Amit viszont nem értek, hogy startnál miért lő ki olyan gyorsan az autó? Pl indulok a 6. helyről, és még hard-on is legyorsulom mindet az első kanyar előtt. Pedig mindig alap autóval megyek.
Viszont a driftet otthagytam a fenébe.
-
DerStauner
senior tag
ebben a játékban szerintem elrontották a nehézségi fokozatot. Hard-on játszom billentyűzettel, és 3-4 másodperccel nyerek. Többnyire már az első kanyar előtt sikerül az élre törni, és ha nem hibázok, ott is maradok.
-
DerStauner
senior tag
most kezdtem el a c kategóriás versenyeket. előtte megnyertem egy lotus-t. hogyan tudok más autót vásárolni? a garázsban nincs ilyen menülehetőség.
-
DerStauner
senior tag
hogyan lehet a nyelvet átállítani? egyáltalán át lehet? igen, tudom, hogy nincs benne magyar. de német lehet, hogy van.
és mik a legjobb beállítások billentyűre?
meg amikor kanyarodik, belső nézetben olyan furcsa módon elmozdul a kamera, mintha bedöntené a fejét, vagy mintha a fékerő hatna a sofőrre. ezt ki lehet kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák

- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest