Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Tudom!
Én már akkor tudtam mi az a drift amikor még a készítők fejében nem is létezett drift mód az NFS-hez.Az meg ne mond, hogy űber realisztikus, mert dobok egy hátast.Szerintem ami inkább már a "valóság" felé megy az a Pro Street és a Shift.heihachi: A Viper a kiütéses versenyben mutatkozik meg először.Én olyat tapasztaltam ott, hogy hiába megyek már tő gázzal az utolsó seb.fokozatban: jön egy kanyar az AI tökéletesen lelassul és veszi a kanyart.Én meg fékezek mint az állat, puff neki a falnak...Ááá abszolút nem csal a gép.

tjb007: Ugyan ez vettem én is észre!
Abszolút kiegyenlítetlen versenyek vannak benne...Tök mindegy profi az illető vagy sem, ha úgy akarja a gép akkor az AI nyer, ha nem akkor a játékos.Ugyan... 
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én már akkor tudtam mi az a drift amikor még a készítők fejében nem is létezett drift mód az NFS-hez.Az meg ne mond, hogy űber realisztikus, mert dobok egy hátast.Szerintem ami inkább már a "valóság" felé megy az a Pro Street és a Shift.
Abszolút kiegyenlítetlen versenyek vannak benne...Tök mindegy profi az illető vagy sem, ha úgy akarja a gép akkor az AI nyer, ha nem akkor a játékos.Ugyan...