Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
Old Death
üzenetére
nem szifes voltam, nekünk (BME infó) máshogy volt, nem volt ennyi szivatás, amit tudok azt meg folyamatosan magamtól szedtem össze. amúgy az ''ördögös könyv'' jó (nincs itt nálam, de Szeberényi írta, BME-s segédlet, bsd ördög van az elején), meg a Unix héjprogramozás vagy miből próbáltak többen tanulni, asszem az is jó.
-
Flashy
veterán
válasz
Old Death
üzenetére
ez azt akarja megkeresni aminek a hivatkozásszámlálója nagyobb 1-nél, ami rendben is lenne (könyvtárakat sose szabad ilyenkor figyelmen kívül hagyni, náluk ugye ez alapból legalább 2), de a feladat valahogy úgy szólt hogy ''amire a hard linkek mutatnak''. a mintamegoldás a morpheuson is csak találgat, hogy mit akartak kérdezni vajon. szerintem ha ilyen szar feladatot adnak, legelső dolgotok legyen megkérdezni hogy most akkor mit kell érteni. úgy néz ki a javító csak ránézésre értékel, egykét hibát elfogad mert nem próbálja ki (találtunk ilyet), de ha nagyon eltér a tied, nem tudja átgondolni hogy vajon jó-e.
amúgy a grep-es dolog érdekes, nem tudom mit akar, sor elején space, utána számok, azán space és kötőjel, ilyen nem nagyon van az ls -l kimenetében. én a hivatkozásszámlálót már awk-ból vizsgálnám:
ls -l | awk '$2>1{ print $9}'
ez kiír minden olyan filet és könyvtárat aminek a h.számlálója nagyobb mint 1.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest