Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
sajnos a tanár tényleg nem áll a helyzet magaslatán

nekem szerencsére már megvan ez a tantárgy, mikor 3x mentem, már biztos voltam benne, hogy tobbet tudok mint a tanárúr... a hibátlan kiprobált feladatom 3pont az 5bol, amit meg nem tudta befejezni, és ugy ahogy beadtam nem mukodhetett az meg 5... -
Old Death
senior tag
ja igen.. hüle vagyok.. a feladatban voltak i-node számok is... az ls parancsból kivettem viszont a gre-ep benthagytam ,emg utána az awk-ban a fölösleges oszlopot... no igen.. rá kell kérdezni.. vizsgán odahívtam a tanárt, h nézze má' meg, h jó-e? odajön nézi és aszongy jó... elmegy átnézem én is na utána találtam benne 3 hibát... no mindegy.. ördögös könyvem nekem is van... más nincs, de neten keresgéltünk haverokkal és azokból tanulunk... érdekes nálunk az osztályzás is és tényleg nem nézik át.. haver 3 feladatot megcsinált, mint később kiderült volt benne ordító hiba is... de megkapta a 2-est pedig kevesebb hibáért is már rég megvágják az embert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Spotify
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Óra topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest