Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Teljesen igaz. Én az elején mindig megyek elfoglalni a zászlókat, majd miután meghaltam, megnézem hogy melyik a legerősebb játékos, és azt követem.

Jól járok vele, mert meggyengíti az ellenfelet, nekem már csak egy lövés agonnyal, és by-by thedranonymus.
. Régebben vittem magammal painkillert (doboz), meg töltényeket, azzal is segítettem, mert szinte mindenki bombákat visz csak (1-es és 2-es szintű), ezért eleg gyorsan adja az XP-t meg a $ a két doboz. 
Azt én se értem, hogy miért áll be mindenki fedezék mögé, vannak pályák amiknél érthető, de általában simán ki lehet kerülni az ellenfelet, és hátulról elfoglalni az állomásokat. Kedvencem mikor Barrage-el próbálja valaki leszedni a pálya másik végében tartózkodó, mozgó ürgét.!! Mire odaér a lövedék már rég elmegy onnan az illető, arról nem is beszélve hogy ki is szedik hamar onnan.
A launcherekről úgy gondoltam a képet hogy melyik részeit lehet fejleszteni, mert a barrage-el ezt szúrtam el, szinte nem is lehet fejleszteni, pedig jó fegyver lehetne. Az érdekelne még hogy a 3 közül melyik szerinted a leghasználhatóbb, és miért.
Én úgy vettem észre hogy nem értik, hogy mit akarsz nekik mondani, múltkor egy 23-as csávótól kértem fájdalomcsillapítót (szembe álltam vele). Nem adott, na így jártam, nincs. Arrébb megy, meglövik, erre nem le rak egyet.
Remélem majd összefutunk még valamikor.
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- Formula-1 humoros
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Régebben vittem magammal painkillert (doboz), meg töltényeket, azzal is segítettem, mert szinte mindenki bombákat visz csak (1-es és 2-es szintű), ezért eleg gyorsan adja az XP-t meg a $ a két doboz.