Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stickermajom
üzenetére

@dabadab : Számomra sokkal kevésbé átlátható. Meg igazán a Python a meredek, az is identálós. Ha neked jobban tetszik, egészségedre, de nekem nem.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Igen, azon a szinten már alap, hogy IDE-t használsz. Én meg leginkább magamnak fejlesztek, meg ott, ahol ez volt, írtam scripteket a saját munkánkhoz - amúgy melóhelyen csak kisebb c# programokat, stb.
De maga az elv, hogy nincs lezárása a cklusnak, stb., az számomra
Persze, biztos fancy, csak nem túl egyértelmű. -
"egyrészt messziről üvölt róla, ha elrontottad, "
Nekem pont nem szokott feltűnni, hogy most akkor az hány karakterrel van beljebb, vagy nem.@speedfire : Nyilván, de egy normálisan kitalált nyelv szerintem mindenféle segédeszköz nélkül is működik. És egzakt, nem azzal rontod el, hogy mennyire húzod be a sort
Volt olyan munkahelyem, ahol leginkább a szervereken írtál shell scriptet, nem a saját gépeden, és ott vi volt. És teljesen kivitelezhető volt a dolog.
-
-
-
Linux alá, ha nincs nagyon GUI, elég a winyó. De még akkor is, ha van. Egyszerűbb dolgokhoz, sok RAM mellett.
Most nekem itt ZFS van, volt vele cumi, de némi RAM árán elég gyors. Amikor nem ZFS volt, akkor is elfogadható volt a Linux VM-ek sebessége, a Windows szenvedett nagyon tőle. -
VM-be rakással nincs gond szerintem, mert nem vagy egy OS-hez, hardverhez kötve, könnyebb migrálni. Ha megborul, könnyebben van backupod, vagy rakod újra. De 10 VM egy ilyen mezei asztali vason elég meredek

Konténer lehet még jó ilyenkor.Amúgy GUI-s gépek, még csak az se biztos, hogy kell GUI egy-egy ilyen gépre, amiket felsorolt

@shadowkidhu : Nekem itt egy 8. gen proci, 6 mag, 32GB RAM, amiből mondjuk eszik a ZFS cache is, de ezen max. pár gép tud együtt futni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze, biztos fancy, csak nem túl egyértelmű.