Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stickermajom
üzenetére

@dabadab : Számomra sokkal kevésbé átlátható. Meg igazán a Python a meredek, az is identálós. Ha neked jobban tetszik, egészségedre, de nekem nem.
-
buherton
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Nekem ilyen van: [Asrock J3455-ITX] Transzkódoltatni nem szoktam vele, de amire kell nekem arra nyakig elég. Deluge, plex (zenére), pigallery, minidlna, samba, airprint, és egy ideig volt restreamer IP kamerákra. Egyedül akkor érzem, hogy lassú, amikor programot írok rajta.
Gondoltam, hogy a GitHub-ra hozzáadom mit worker node a GH Actionhöz, de egyelőre nem értem el a free limitet, ezért nem volt rá még szükség.
Neked mik futnak rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ChatGPT Plus, YouTube Prémium, Netflix Prémium és még sok más előfizetés
- Eladó ÚJ ASUS - Lyra Voice AC2200 Tri-Band Router-Bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest