Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
nylontacsko #2324 üzenetére
Kikapcsolt állapotban volt a TV a screenshot készítés pillanatában!
-
Damage
senior tag
Hello!
Nekem 55" 6500-asom van, de a méret, PIP és a 50 vs. 100 Hz-en kívül tudtommal nem különböznek ezek a TV-k.
Nálam semmi gond nem volt, az alábbiak szerint csatlakozott:
Egy légtérben az asztali gép (iMac), TP Link 300Mbit router és a TV. Asztali gép és a TV is wifi-n keresztül csatlakoztatva a routerhez. Serviio-t feltelepítve egyből felismerte az ugyanazon a wifi hálózaton lévő TV-t (és Playstation-t is, ezen meg is lepődtem). Megadtam a média file-okat tartalmazó mappa elérési útvonalát. A TV táviránytójának a "Source" gombjára kattintva aktív lett a "serviio", amibe belelépve már működött minden.iPhone-ra van egy "Smart View 2.0" nevű app, amit letöltöttem. A telefonon található képeket, video-kat egy mozdulattal kilőtte a TV-re. Én csak erre használtam, de ott sem volt semmi probléma.
Meglepően könnyedén együttműködött minden eszközömmel, nem tudom mi lehetett a probléma. Ráadásul a serviio teljesen gyári, már lejárt a 15 napos Pro licence , így át állt normálba. Nem vettem észre semmi különbséget. Valószínűleg olyan plusz szolgáltatásokat adna a Pro, amire szükségem sincs.
Azonos wifi hálózaton vannak a készülékek? A serviio-t elindítva aktívnak mutatja a server állapotát?
-
Damage
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám!
.mkv file-nál (Metallica koncert) csúszik a hang. TV-n (55" H6500 Samsung) van a Sound beállításoknál egy sound delay opció, ami semmit nem segít!
Kb 10 Gb-os a forrás file.
a 28Gb-os Avatar nem csúszik.
A video file-ok fizikailag egy iMac-en vannak és 300Mb/sec-es router-ről megy az anyag (mindent kikapcsoltam).
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest