- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
-
tmezei
csendes tag
Én is az 1.4.1.2-t preferálom XP/W7/W10 óta, mindent visz, mindent frissít és be tudom állítani a kapcsolódó eszközökre baromi egyszerűen, hogy mely könyvtárakat láthatnak (gyerekfelügyelet!), ugyanezt az újabb, mégújabb, legmégújabb verziókban már nem, eccerűen a kliens korlátozott vagy nem, a mappa korlátozott vagy nem, és az új eszközre a default a "Korlátozott hozzáférés", príma
.
Az elmúlt lassan 10 évben 6 okostévé csereberélődött alatta, és semmi gond.
Egyszer belövöm és nem foglalkozok vele, csak fut és teszi a dolgát. A felnőttek nézik a "felnőtt" filmeket a gyerekek meg a "gyerekfilmeket".
Az új webes kliensek se jöttek be, ezek böngészőből kezelt dolgok szerintem nem is igazi programok, legalább egy Delphi-.t (aka pascal) vagy c++++++-t, esetleg VBA-t megért volna egy rendes kezelőfelület.
az 1.4.1.2 pótolhatatlan
(amíg a M$ is úgy gondolja a winfo$-al) -
tothjozsi96
addikt
-
pedro7
tag
-
Gino20
őstag
Köszi az infót, siker
Avast-ot kikapcsoltam meg a tűzfal bejövő szabályoknál engedélyezve volt a serviio, de azon belül valami peremhálózat átjárás blokkolva volt, így azt engedélyeztem szóval nem tudom melyik oldotta meg (valószínűleg a 2., mert az avastot már korábban is kikapcsoltam és akkor nem segített). -
Gino20
őstag
-
Fishor
senior tag
Gyakorlatilag úgy csináltam ahogy írtad, működik is minden, csak belépni nem tudok, de hogy őszinte legyek nem is akarok így, hogy működik. Egyelőre ezt a scannelős módszert nem erőltetem. Ha gondom lenne valamiért egyszerűbb a tp link reset, de szerintem így marad amíg működik. :) köszi mindent.
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Szia!
Sikerült, működik. Köszönöm szépen a segítséget és a türelmet! Örök hálám!
Úgy csináltam ahogy mondtad.
Annyi kérdőjel azért van még, hogy az ip-t amikor átírtam a LAN résznél 192.168.1.1-ről, 192.168.100.8-ra, akkor azt írta invalid ip, aztán amikor átmentem más menürészbe, utána vissza is írta az eredetire, utána átírtam újra, kikapcsoltam a dhcp szervert és rebootoltam. Azóta jó a hálózat, működik a serviio, meg wifi meg minden, csak annyi a szépséghiba, hogy nem tudok belépni a tp link routerbe. Nem szükséges most, mert működik minden, de azért lecsekkoltam volna, hogy a LAN nál végül átírta-e az ip-t.
Próbáltam belépni az eredeti 192.168.1.1-gyel is meg próbáltam a 192.168.100.8-cal, de egyikre se jelentkezik be. Esetleg nem tudod, hogy tudok belépni? Bár nem gáz amíg működik minden.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
-
Fishor
senior tag
Szia!
A digis rooterben beállítottam, hogy az ősrégi tplink wr841 192.168.100.8 ip-t kapjon. Ezután miért számít, hogy ne dhcp legyen a másik router? Innentől így is ez lesz az ipje. Egyelőre kipróbáltam csak annyit, hogy átdugtam a wan helyett az 1-es portba a digi routerből jövő kábelt, de az eredmény az lett amire számítottam. Nem adott netet. Nem is értem, hogy ha a wan netet osztja a router akkor hogy oszthatna úgy, hogy nincs bejövő, csak a másik kimenőbe dugom a bemeneti jelet. Vagy amiatt lenne, hogy dhcp-n hagytam a routert, habár így is úgy is ugyanazt az ip t kapja már?
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
-
H.lacika
tag
Hali
Igen, jön a net 1 router(tp link) onnan a 2.be (xiaomi) és onnan a gépbe.
a tv az 1 router jelét veszi, mellette vanxiaomit átkapcsoltam, egy vidi alapján accespoint üzemmódba, itt maradhatnak a portokba a kábelek ugye?
tehát 1ből lan jön 2. wan-ba és 2. lan-ből gép
kéne tudni hogy sikerült-ede a serviiot még mindig nem látja a tv
-
Biga123
addikt
-
janosibaja
őstag
-
RudY
addikt
Mivel a fejlesztők nem önfejűen és öncélúan "csak" modernizálják, így a felhasználók visszajelzései (tickets) és igényei szerint fejlesztik folyamatosan, illetve javítják a hibákat:
Release Notes - 1.7
Version 1.8 released
Release Notes - 1.9 -
keke69
őstag
-
lufi7
aktív tag
-
janosibaja
őstag
Nagyon köszönöm a leírást!
Le is töltöttem a 1.4.1.2-t, ahogy írtad. Hogy a PC-m lássa a tévét, a Win10/Gépház/Bluetooth, más eszköz hozzáadása menüpontban felfedeztettem a Windowszal a tévét. Látszik is az alábbi képen alul a Samsung tévé, felismerte.
Van még más teendőm a 1.4.1.2 exe elindítása előtt, vagy csak telepítsem, next-next, aztán valamelyik pillanatban ki lehet jelölni a megosztott mappát és azt a TV majd automatikusan látni fogja?
Mert most még a TV nem látja a PC-t, csak a PC a TV-t.
Bocs a sok kérdésért, sajna tök kezdő vagyok.

-
lufi7
aktív tag
-
Sike
csendes tag
-
törölt tag
-
cocka
veterán
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
Köszi az infót!

Gondolom Sticken egy olyat értel, mint a Microsoft Display Adapter? -
patow
senior tag
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
Tegnap tettem újra a rendszert, szóval elvileg teljesen rendben van minden, még nem is csináltam semmit vele, amitől meghülyülhetne
Mégis szarakodik. Ránéztem, semmi nem hajtotta közben, cpu, ram alig volt terhelve, hdd se zörgött (azon van a megosztott mappa) Igen, 1.5.2 verzió van fent, holnap akkor kipróbálom az általad ajánlottat. Köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Samsung kuponkunyeráló
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Amazon Kindle
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S95FAT) 195CM 4K 165HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG (OLED65C54LA) 165CM 4K 144HZ SMART OLED TV ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65B56LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! UJ MODELL! AKCIÓ
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
Avast-ot kikapcsoltam meg a tűzfal bejövő szabályoknál engedélyezve volt a serviio, de azon belül valami peremhálózat átjárás blokkolva volt, így azt engedélyeztem szóval nem tudom melyik oldotta meg (valószínűleg a 2., mert az avastot már korábban is kikapcsoltam és akkor nem segített).

Mégis szarakodik. Ránéztem, semmi nem hajtotta közben, cpu, ram alig volt terhelve, hdd se zörgött (azon van a megosztott mappa) Igen, 1.5.2 verzió van fent, holnap akkor kipróbálom az általad ajánlottat. Köszi