Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoley[HUN]
tag
en ugyanigy voltam. csak 1 doboz piros marbival, es 4 ev utan. a dolognak csak az egyik titka sztem az akaratero. ma letettem, holnap mar ugy kelek fel mint aki sose dohanyzott. nem indulok 10 perccel elobb, hogy meg kenyelmesen el tudjak szivni egy cigit, stb... meg ha az ember unatkozik, akkor egybol megjon a ragyujthatnekja. mondjuk zh idoszakban ilyen nem sokszor tortenik marmint hogy unatkozom. meg sztem az is sokat segit mellette ha elkezdesz sportolni. ha a cigipenzt helybol kodiberletre koltod pl, akkor duplan profitalsz szal sztem azert esszel is kell csinalni a dolgot. legalabbis az elejen. meg -18 fokban a legjobb elkezdeni leszokni, mert akkor az embernek amugy sincs k*rvara semmi kedve ragyujtani
[Szerkesztve]''A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.''
-
Motion_Blur
félisten
Erről van szó. Én 2-3szor próbáltam azt, hogy most akkor ezen a héten még napi 3 szál, köv. héten már csak 2, stb., de jött egy buli és...
Nekem ez első 4-5 nap volt nehéz, de nem annyira...2-3 hét után nálam megszűnt a fizikai függőség.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple notebookok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.