- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Érdemes hivogatni még pár napig, de ha felveszi, nem nekiesni, hanem elöadni, mint új vevö, aki most találta az apróneten a hirdetést.
Illetve párhuzamosan figyelni az aprónetet, és hasonló vincsis hirdetésre rárabolni.
Nem olyan sürün cserélgetik ezek a simkártyát. 4 ember átverése még nem ok. A mi srácunk is simán nyomta a bizniszt hosszú ideig, pedig már itt priusza volt a PH-n. Mondjuk azóta nem láttam, nem hallottam róla. -
Andie
őstag
Már egy pillanatig aszitem ugyanrról a mókusról van szó, akibe Bobbal belefutottunk tavaly (én memóriával, ö procival), aztán még elökerült néhány ember, akiket ugyanúgy átvert nemmüködö dolgokkal (nyugatinál átvétel), úgyhogy gyorsan kideritettük lakhelyét, nevét stb, szivéjes (vagy ez ly?) email keretében közöltük vele a tényállást, és a számlaszámunkat, mire ö gyorsan vissza is utalta a pénzt. De az nem volt indián, söt, egy nagyon divatos (valami tizezres napszemüveg, stb) fehér csávó volt.
Megint másik megoldás egy - most nem jut eszembe a neve - másik srác topicjában volt olvasható akkortájt: öt is átverték, asszem videókártyával, kb hasonló tétel, 50-60ezer ft volt ha jól emléxem. Ö úgy oldotta meg, hogy megkérte egy haverját, ö is beszéljen meg egy bizniszt a gyerekkel, egy bevásárlóközpont wc-hez közeli sarkába. A tali meg is történt, srác jött gyanútlanul, csakhogy a ''vevön'' kivül még haverunk, és néhány kigyúrt cimbora várta a srácot, aki gyorsan igéretet tett a legközelebbi automata meglátogatására és a hibás videókari visszavételére.
Én javaslom ez utóbbit. Megkérsz valakit, hogy hivja fel a srácot vinyó ügyben, beszéljétek le a talit, hivjátok félre(!!!), hogy az esetleg a parklóban várakozó testvérek ne tudjanak gyorsan akciózni, aztán ketten hárman lelkére beszélni. Nincs az az indián, aki ne térne meg gyorsan.
Ha kell, segitek, kigyóval vagy Walterral (pepper töltény rulz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - OFF topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen7 4750U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest