- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Én is jártam már így, az óta nem is vásároltam(sőt nem is látogattam) az aprónetről. Igaz nem buktam annyira nagyot, s a megmaradt jó proci miatt végül igen jó üzletet sikerült özzehoznom, de ez nem változtat azon, hogy akár el is bukhattam volna az egész átadott pénzösszeget. Igaz én is láma voltam, nem kértem igazolványt, nem volt adásvételi, nem írtunk a garanciáról papírt, pedig ez ismeretlennel való nagyértékű üzleteléskor alap kellene hogy legyen.
Más: Petiike, a heves fizikai kontaktuskereséssel meg vigyázni, lehet, hogy azért nagypofájú, mert nem fél a haláltól, de lehet hogy azért, mert jogosan nem fél a haláltól!
Nehogy ők legyenek többen!(pl mert nagyban átbaszósdit játszanak, de ezt 1,90 centi fedezékek mögül teszik, vagy sok a tesó)
Ezért adott esetben a helyet jól válasszátok meg.
Persze nagy az esélye, hogy csak a szája nagy és jól tud futni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- VGA kibeszélő offtopik
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest