- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Én is jártam már így, az óta nem is vásároltam(sőt nem is látogattam) az aprónetről. Igaz nem buktam annyira nagyot, s a megmaradt jó proci miatt végül igen jó üzletet sikerült özzehoznom, de ez nem változtat azon, hogy akár el is bukhattam volna az egész átadott pénzösszeget. Igaz én is láma voltam, nem kértem igazolványt, nem volt adásvételi, nem írtunk a garanciáról papírt, pedig ez ismeretlennel való nagyértékű üzleteléskor alap kellene hogy legyen.
Más: Petiike, a heves fizikai kontaktuskereséssel meg vigyázni, lehet, hogy azért nagypofájú, mert nem fél a haláltól, de lehet hogy azért, mert jogosan nem fél a haláltól!
Nehogy ők legyenek többen!(pl mert nagyban átbaszósdit játszanak, de ezt 1,90 centi fedezékek mögül teszik, vagy sok a tesó)
Ezért adott esetben a helyet jól válasszátok meg.
Persze nagy az esélye, hogy csak a szája nagy és jól tud futni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest