Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
booger
csendes tag
Hi
Meg van a hiba szégyenlem is magam
rosszul raktam rá a hűtőt.
Tök gáz jó párat cseréltem már de még ilyen nem történt velem, de hát ilyenekből tanul az ember.
Köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált.
kb. 10 perce megy a masina stabil 46 fok
Hát mégegyszer köszönöm a segítséget.
HALI -
booger
csendes tag
A porosodás kizárva mert be volt csomagolva minden egyes darabja.
Az elemet megnézem.
A biosban nem tudom változtatni a hőmérsékletet hogy hol kapcsolja le a gépet. Csak pár variáció van de nem értékre. A lapon van egy jumper amivel teljesen ki tudom iktatni a hőmérséklet figyelést igy a proc hőm. fel ment 55 fokra itt kikapcsoltam a gépet.
ez még nem lenne gond csak az hogy ezt a hőmérsékletet a biosban produkálja akkor mi lenne ha a desktop-ot is betöltené.
(lehet hogy tényleg a hőm. a gond)
Lehet, hogy próbaként lecserélem a hűtőt. -
booger
csendes tag
Sziasztok az lenne a problémám, hogy jó pár honapos pihenés után nem inul el a gépem, pontosabban elindul de egy kis idő után kikapcsol.
Hardware csere miatt állt kb. fél évet most hogy újra össze akartam rakni a nővéremnek. A gépen nincs rendszer a biosban állítgattam amikor minden ok nélkül kikapcsolt majd megnéztem a proc hőmérsékletet és zárt háznál 53 foknál újra leállt. Majd újabb próba akkor már kb 50 fok körül történt meg az eset.
A konfig Asus A7V266-C, AMD 2000 XP, 256RAM, 300W Codegen táp, MX440 vidkari, Samsung 40G vinyó ezekből csak a vinyó ami új minden mást kb 1 évig használtam semmi gondom nem volt vele.
A hőmérséklet pedig nem hiszem, hogy gond lehet mert a 2000XP amúgy is melegszik én volt, hogy 58-62 fok körül használtam stabilan a hűtőborda sem olyan meleg, hogy ne lehessen hozzányúlni.
Légyszi mondjatok valami tippet min induljak el és keressem meg a hibát.
Előre is köszi.
Üdv booger
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Flint 2 OFF topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
rosszul raktam rá a hűtőt.