Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
sz.zoli-
csendes tag
Sziasztok! Nem találtam megfelelő topicot a problémámra, de ha van, kérem elnézéseteket, és persze egy útbaigazító linket

A problémám: Ha fel akarom akár egy kicsit is húzni a procim, már nem engedi bootolni a gépet, csak sípol mint a veszedelem. Kijumperelem, visszábbveszem egy kicsit, elmegy a windows logo-ig, megáll, ha újra indítom ismét sípol. Azt olvastam alap hűtővel fel lehet húzni akár 2.8ghz-ig is anélkül, hogy a ram-ot fel kellene húzni Tudja valaki mi lehet a probléma? Gondoltam már rá, hogy nagyobb tápot vegyek, de nem vagyok biztos benne, hogy ehhez lenne köze. (Nem vagyok szakember e-téren
)Ha valaki meg tudja ezt oldani azt megköszönném

A gépem adatai:
-Chieftec 450w táp
-Intel Pentium Core 2 Duo 2.33 ghz (jelenleg 2.45-ön fut, feljebb nem tudom venni)
-Ati Radeon HD5770 1GB
-Abit AB9 pro alaplap
-2Gb DDR2 800mhz ram
Aktív témák
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK! / Akciós!
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)