Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gergely2005

tag

" Most is árulnak, és van telefonszám is próbáld meg [ezen] "

Érdekes, mikor én beírtam az Aprónet keresőjébe, hogy salina, salina alba, salina alba kft semmi találatot nem hozott.. amúgy ugyan az a szám van megadva, most is megpróbáltam és rögtön sípol.

[I] "Tudom, hgoy naív dolog, de nem lehet, hogy csak irodát és telefonszámot változtattak?
    A hírdetések meg lejárnak egy idő után az apróneten, ezért tünhetnek el.

Ugyanakkor minél gyorsabban kapcsolatba kellene velük lépni valahogyan!
    Ha még nem járt le a határidő, akkor még várnod kell..." [/I]

Miért változatatnák meg a telefonszámukat? Hisz nem városi, hanem vodafonos mobilszám.
    A psp-s hírdetés meg rögtön lekerült az aprónetről.. :(

Azon vagyok, hogy kapcsolatba lépjek velük, de egyenlőre nem tudom hogyan.. :)
    Igen, várni is fogok.

"Te vagy a hibás sajnos mivel óvatlan voltál! Ilyen cégnél aminek még weblapja sincs meg szinte semmije csak egy hirdetést add fel,szóval ilyen cégnél csakis a postai utánvétel jöhetne szóba mondjuk! Te annyira megörültél a kicsi árnak hogy elvakultan utaltál valakinek 30 ezret amikor,még azt se tudtad kinek utalsz! Nekem volt egy barátom aki hasonló agyatlanságot követett el de ő 270 ezret bukót mivel laptopot rendelt 1 éve egy német cégtől akik előre utalást kértek! Persze abból lett is ügy! Ebből nem tudom mi lesz de drukkolok hogy kapd vissza a pénzed,szia!"

Tudom, sajnos tényleg én vagyok a hibás, elhamarkodottan küldtem a pénzt és nem néztem utána semminek.. De a hibás nem egyenlő a bűnössel! ;)

Köszönöm mindenkinek az együttérzését és a drukkolását! :)

Kephamos, köszi a drukkolást a psp-hez, leginkább én is annak örülnék, ha tényleg megkapnám 30000Ft-ért.. :)

Új hozzászólás Aktív témák