- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumpedli
csendes tag
Tegnap olvastam a topicot és eléggé elgondolkodtam..... akartam nyomni 1 up-ot de mivel nem volt még semmi ötletem inkább vártam vele.
Ma a villamoson eszembe jutottak a játéktermi lightgun-os játékok... és sztem egy ilyet át lehetne építeni egy vmilyen ''sapkába'' vagy szemüvegbe. És sztem marha gyorsan hozzá lehetne szokni. Azt tudom hogy létezik PChez is, csak nemtudom van-e olyan program ami egeret varázsol egy ilyen pisztolyból.A bal katintást az ajkak/fogak összenyomásával, a jobb kattintást esetleg a szály nagyobbra nyitásával/ a szem becsukásával gondoltam. (bár ezek érzékeléséhez már kéne 1 webcam.... a fogak közé viszont meg lehetne valahogy oldani 1 nyomásérzékelőt......) egy fps-t azért kipróbálnék úgy hogy a szám mozgásán lenne a tűzgomb, vagy drag&drop-nál a fogszorítás picit mókás lenne.... elnézést ha 1 pici humort is látok benne, de sztem humor nélkül semmilyen rosszat nem lehet túlélni/kiheverni
Amúgy nem lehet hogy ha már van 1 jó kurzormozgató rendszerünk, akkor ha azzal gépel softkeyboardon (az XPben alapból van), az még gyorsabb/megbízhatóbb mint a hangfelismerés?
ha pedig dat már megoldotta.. akkor ezt vedd egy sima UP-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest