Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pumpedli

csendes tag

Tegnap olvastam a topicot és eléggé elgondolkodtam..... akartam nyomni 1 up-ot de mivel nem volt még semmi ötletem inkább vártam vele.

Ma a villamoson eszembe jutottak a játéktermi lightgun-os játékok... és sztem egy ilyet át lehetne építeni egy vmilyen ''sapkába'' vagy szemüvegbe. És sztem marha gyorsan hozzá lehetne szokni. Azt tudom hogy létezik PChez is, csak nemtudom van-e olyan program ami egeret varázsol egy ilyen pisztolyból.A bal katintást az ajkak/fogak összenyomásával, a jobb kattintást esetleg a szály nagyobbra nyitásával/ a szem becsukásával gondoltam. (bár ezek érzékeléséhez már kéne 1 webcam.... a fogak közé viszont meg lehetne valahogy oldani 1 nyomásérzékelőt......) egy fps-t azért kipróbálnék úgy hogy a szám mozgásán lenne a tűzgomb, vagy drag&drop-nál a fogszorítás picit mókás lenne.... elnézést ha 1 pici humort is látok benne, de sztem humor nélkül semmilyen rosszat nem lehet túlélni/kiheverni

Amúgy nem lehet hogy ha már van 1 jó kurzormozgató rendszerünk, akkor ha azzal gépel softkeyboardon (az XPben alapból van), az még gyorsabb/megbízhatóbb mint a hangfelismerés?

ha pedig dat már megoldotta.. akkor ezt vedd egy sima UP-nak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés