- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumpedli
csendes tag
Tegnap olvastam a topicot és eléggé elgondolkodtam..... akartam nyomni 1 up-ot de mivel nem volt még semmi ötletem inkább vártam vele.
Ma a villamoson eszembe jutottak a játéktermi lightgun-os játékok... és sztem egy ilyet át lehetne építeni egy vmilyen ''sapkába'' vagy szemüvegbe. És sztem marha gyorsan hozzá lehetne szokni. Azt tudom hogy létezik PChez is, csak nemtudom van-e olyan program ami egeret varázsol egy ilyen pisztolyból.A bal katintást az ajkak/fogak összenyomásával, a jobb kattintást esetleg a szály nagyobbra nyitásával/ a szem becsukásával gondoltam. (bár ezek érzékeléséhez már kéne 1 webcam.... a fogak közé viszont meg lehetne valahogy oldani 1 nyomásérzékelőt......) egy fps-t azért kipróbálnék úgy hogy a szám mozgásán lenne a tűzgomb, vagy drag&drop-nál a fogszorítás picit mókás lenne.... elnézést ha 1 pici humort is látok benne, de sztem humor nélkül semmilyen rosszat nem lehet túlélni/kiheverni
Amúgy nem lehet hogy ha már van 1 jó kurzormozgató rendszerünk, akkor ha azzal gépel softkeyboardon (az XPben alapból van), az még gyorsabb/megbízhatóbb mint a hangfelismerés?
ha pedig dat már megoldotta.. akkor ezt vedd egy sima UP-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elektromos autók - motorok
- Mobilinternet
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest