Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
►►►ÖSSZEFOGLALÓ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
-
kende.zalan
csendes újonc
Sziasztok,
SD kártya ügyben lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek "mi van most a kártyával"?
Egy 1 GB-os kártyáról van szó, amin 70-80 zene van. Egy mp3 lejátszóban van használva. Gépről szerettem volna még átmásolni rá zenét, de ahogy betettem egy kártyaolvasóba, először felismerte a kártyát, majd lecsatlakozott, majd megint felismerte és szintén lecsatlakozott. Ezt szerintem 2-3 alkalommal még eljátszotta. Egy olyan kártyaolvasóról van szó, ami mint kiderült hibás...
Nem is értem magamat, hogy miért nem közvetlenül az mp3 lejátszót csatlakoztattam a géphez. Sikerült cmd-ben egy SD kártya helyreállítást csinálni. A gép látja a kártyát, illetve ki is írja, hogy mennyi a foglalt illetve mennyi a szabad hely, de amikor belépek akkor az alábbi két "kiterjesztés" van a mappában. Korábban ez a kártya szintén zenetárolásra lett használva, de utána a régi album törölve lett és került rá egy másik. Na most a recuva program sikeresen visszaállította a kártya tartalmát. De ugye nem azt ami utólag lett rámásolva.
Elnézést, ha kicsit kuszán fogalmaztam meg. Tehát én úgy értelmezem, hogy a kártyán továbbra is rajta van az a 70 körüli mp3 ami utólag lett másolva rá, hiszen a visszaállító progi csak a régebben törölt mp3 fájlokat állította helyre. Ilyenkor szerintetek mi lenne a teendő? Hogyan tudnám megnyitni, vagy most mi is lehet ezzel a kártyával? Ha valaki találkozott már ilyen jellegű érdekességgel, megköszönöm szépen, ha ír egy-két jó tanácsot az SD kártyát illetően is.. : )
Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- 2db TOSHIBA Performance X300 4TB 7200rpm/128MB buffer
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial P5 1TB M.2 PCIe 92%-os (CT1000P5SSD8)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest