- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdcsaba
csendes tag
de ezek fix fordulatosak
-
amdcsaba
csendes tag
válasz
BuktaSzaki
üzenetére
Scythe Slip Stream 120mm 2000rpm Slim
-
atish15
aktív tag
Sziasztok.Mugen2-höz keresek 1155-ös lefogatót.Valaki tudna segíteni?Előre is köszönöm

-
BuktaSzaki
tag
Sziasztok,
Scythe Big Shuriken 2 Rev. B, CPU hűtő ventilátorát keresem, létezik ez külön megvehető formában?
Az enyém elkallódott valahol és csak nem pwm-es slimeket találok....Kösz,
B. -
batagy
őstag
Önmagában nézve a SCURK-3000 kompatibilis az Orochival, mert mindkettő támogatja az LGA775 és LGA1366 foglalatot, de a kérdés inkább az, hogy milyen proci foglalathoz kell?
Mert ha LGA1155, akkor már jó kérdés és nem biztos!
Az Orochi direktben nem kompatibilis az LGA1155-tel!
Itt van egy topik, ott írják hogy milyen kiegészítő kell még hozzá, hogy a kettő kompatibilis legyen. -
Potzee
addikt
Sziasztok!
Az Universal Retention Kit 3 kompatibilis az Orochi-val?
Köszi!
-
kromatika
veterán
sziasztok.mine 2 ről,mi a véleményetek?jobban teljesít mint a ninja 3?i7 2600K-ra lenne,amin alap feszes tuning lenne csak.min2 vs ninja 3 tesztet sehol nem találok sajnos.
-
Sziasztok !
Ha van valakinek Ninja 2-höz 1155/1156 lefogatója, amit nem használ és megválna tőle, akkor dobjon légyszi egy PÜ-t.
(RevB-hez van elvileg)Köszi

-
Potzee
addikt
-
Potzee
addikt
válasz
Silentfrog
üzenetére
Nem alkudtam semmit!
Amint megláttam, hogy vatta új és hogy a 1155/1156/2011 kivételével mindenre felmegy, már ment is a PÜ...10 perc múlva elkelt. Ha minden jól megy, kedden kapom meg. A PICO PSU-t kicsit később... -
Potzee
addikt
válasz
Silentfrog
üzenetére
Én a HR-02 Macho mellé vettem egy Ninja Mini-t...Te pedig vegyél egy Macho 120-ast a Ninja 3 mellé...így kiegyenlítődik a Scythe - Thermalright arány!

-
Potzee
addikt
válasz
Silentfrog
üzenetére
Nem tudtam kihagyni... 
Új projekt indul...
-
batagy
őstag
Szuper!

Én most azon gondolkodtam, hogy Mini-ITX-es H77 chipes gépet kellene összerakni, de nekem Ninja 2-es van. Tulképpen az egész gép nagy részét maga a hűtő foglalná el. Ez így önmagában nem is baj, csak a Ninja 2 alatt az egyetlen PCI-E slotba nem tudnék semmit beletenni. Lényeg a lényeg, a Ninja Mini Rev B lehet hogy hűvösen tartja a mai modern procikat és sokkal kevesebb helyet foglal el.
-
Potzee
addikt
Vettem egy Scythe NINJA MINI Rev.B -t itt a hardveraprón. Vadonat új és 5.000,- ft-ba került. Úgy éreztem, hogy nem szabad elengednem egy ilyen lehetőséget!
Korábban volt már egy Ninja 3-m...még nem tudom, hogy mire teszem, de kell egy SCYTHE... 
-
eszakas
őstag
Sziasztok!
Mugen2 hűtőm van és ma szembesültem azzal a ténnyel, hogy nem minden a hűtő teljesítménye.
AMD platformról akartam átszerelni a hűtőt Intel1155-ös foglalatra és kiderült, hogy a csomagolásnál nem tettek bele egy csavart. Az ellen anyából tettek 5db-ot ebből csak 3db-ot. Ha volna valakinek egy ilyen felesleges vagy tudnátok hol lehetne beszerezni kérlek segítsetek ebben.Előre is köszönöm.
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
FiachraBán
üzenetére
Szia!
1. Legközelebb kb. 2-3 hét múlva jön Scythe szállítmány, reméljük akkor kapunk (1 hete jött szállítmány akkor még nem tudtak adni)
2. Scythe Monobox ATX (árlistába sincs még berakva)
3. Ugyan az az eset mint az 1. -es
Így azt kell, hogy mondjam, hogy a 3 termék közül 2db esélyes pár hét múlva.
-
FiachraBán
tag
Valószínűleg nekem is Crusher kolléga tudna válaszolni olyan kérdésekben, mint:
1.) A Scythe SlipStream 140XT ventik elérhetőek lesznek-e hazánkban záros határidőn belül?
2.) A Scythe Monobox ATX ház valamikor megjelenik nálunk is, vagy csak külföldön?
3.) Illetve ugyanez a kérdés merült fel a Kama Bay AMP SDAR-3000-el kapcsolatban is, hogy nálunk lesz-e kapható?Előre is köszi az infót.
-
[CM]Crusher
senior tag
1. Nem látom akadályát, hogy felszereld erre a lapra a Ninja 3-as hűtőt, de ha behozod a lapot szívesen rápróbáljuk.
2. Igen, 160mm a Ninja 3. A ventit rajta tudod fel le mozgatni, így az alaplap felé is le tudod nyomni. De néztem a házat és ha lesz hátul venti, vagy felette, akkor kár rakni a ninja-ra ventit.
3. Ilyen kábelt nem igen találsz, esetleg e-bay-en nézz körül. Vagy csinálhatsz olyan megoldást is, hogy bedugsz egy sata kábelt fix-re és egy ilyet: [link]
Ez ugyan fél megoldás, de lehet előrébb vagy már így is.
4. S-Flex-nek sajnos régóta annyi (nekem is jó szolgálatot tesz még, több mint 5 éve (800rpm) és szó szerint olyan mint új korában.). Helyette ami szintén folyadékcsapágyas Scythe venti, a Kama Flow 2Gentle Typhoon golyós csapágyas.
Amik jöttek új ventik pl. [link] ezek viszont csúszó csapágyasok.
-
zsák
tag
Jaj szegény topik kicsit vérfrissítek már!
Eljött a generáció váltás az életembe és 6 év után itt az új vas.
6 év teljes Scythe szolgálat után visszanyúlnék a gyökerekhez, és hát azért az évek eljártak a termékeim felett is.
Tapasztalat:
1. Scythe Quiet Drive: sata kábele, ami a dobozba megy "megtört"(becsúszott az egyik lapos érintkező) a hosszú idő alatt, szegényt sok helyre bepasszíroztam már.
2. Musashi: HD4870-emet szolgálta végig. Sajnos nem voltak "örök" tapadásúak a "sünik", és már nem kapható külön.
GTX670-re amúgy se jó a hűtő
3. Kaze Master 3.5: Imádtam, csak a potméter nem bírta a szállítást, az egyik ferdébb lett.
4. S-FLEX(1600) 120 mm: Istenem ez elpusztíthatatlan, ma is ugyan úgy megy. És tudok mellette aludni 800rpm-re fokozva szoftware-esen ASUS V GENE lappal.
5. NINJA CU: Megszakad a szívem, de eladtam. Csak passzívan vitte a Q6600-os kazán procit 28 fokos szobában is.Új gép, új lehetőségek:
És egyben kérdések is merültek fel bennem:
1. ASUS MAXIMUS V GENE lapra ráfér egy NINJA 3?
2. SilverStone SUGO SG9 házba 165mm-t ír proci hűtőre. NINJA 3 ha jól tudom 160mm magas, de ha rakok rá ventit akkor nem magasabb?
3. Valahonnan lehet ilyen kábelt zsákmányolni? Ezért nem dobnám ki a Quiet Drive-ot.
4. S-FLEX-hez hasonló venti kellene nekem 2x120mm ; 2x92mm és 140mm-be. Létezik még ilyen folyadék csapágyas venti? Gentle Typhoon nem hasonló?Előre is köszönöm a válaszokat, remélem Crusher még benne van a szakmában, mert gyanús a dolog hogy kihez kell fordulnom a bevásárló listámmal, csak azért írtam közösbe, hátha van valakinek valami tapasztalat, esetlegesen ventikkel, vagy mással.
Scythe

-
Lg52xMAX
tag
Sziasztok.
Én is belefutottam a Ninja Minivel a felfogatás "zsákutcájába".
Ha valaki tud SCCL4-1366 lefogatót akkor én is vevő vagyok egyre.
-
Michell
tag
válasz
Michell
üzenetére
Egyelőre mégsem a Mini Ninját szereltem fel, bár megvettem a SCURK-3000-et, meg még egy pár ventilátor rögzítő drót "clips"-et.
Egy Prolimatch Panther hűti most a CPU-t, felszerelni nagyságrenddel könnyebb mint a Ninja-kat.
Viszont a házam - Nexus V1 - hőszigetelésébe belenyúlik, túl magas így. Illetve a saját ventillátor rögzítőjével csak a sajátját tudtam rátenni, bezzeg a Scythe fan clipsekkel mást is ráakaszthatok.A magasság probléma miatt, lehet végül mégis ráapplikálom majd az i3570T-re a Ninja Mini-t.
-
Michell
tag
válasz
zsole84
üzenetére
Szia !
Nekem Quiet Drive-om van, az összeszerelési utasítás viszont ott is hasonló, mint amit linkeltél.
A szerint rakd össze - én is így tettem - de a végén az egész összeszerelt cuccot én be tudtam szerelni a házba fordítva, hogy a diszk teteje legyen "felfelé". (Apróbb problémákkal, pl. így 2 helyet foglal el.)
Michell -
zsole84
senior tag
Sziasztok!
Himuro minit szeretnék beépíteni a gépbe. Scythe oldalán manualban [link] jól látom, hogy fordítva kell belerakni a hdd-t? Ez ok így?
-
-
batagy
őstag
válasz
Michell
üzenetére
"Tudom volt átalakító (1366), de az már discontinued."
Szia!Bár az SCCL4-1366 discontinued, de én is a Ninja2-t akartam használni az 1155-ös socketen. Korábban feltettem az apróra hogy keresek, természetesen senki nem írt.
Utána az Ebayről rendeltem, konkrétan ezt. Kanadából kerek 7 nap alatt megjött, szállítással együtt 3300 Ft volt.

Működik!

SZERK: mivel az SCCL4-1366 pushpines, így SCURK-3000-et is vettem, az itthon is kapható, így a kettő felfogatót kombinálva csavarosan van felfogatva.

-
Michell
tag
Üdv!
Mint 3 régebbi Scythe hűtő (Ninja+, Ninja Mini, Mugen2) tulajdonosa magam is a 1155 átállás szépségeivel küzdök. Tudom volt átalakító (1366), de az már discontinued.
A Ninja Mini-t szeretném elhasználni. Mivel a Mugen2 egy AM2 cpu-t hűt, annak a 1156/1333 lefogatóját próbálnám felhasználni. Odáig rendben is van, hogy a lefogató mind az alaplap lyukakhoz,
mind a Mini Ninja-hoz stimmel, csak így meg a Mini hátlapját nem tudom használni.Esetleg van valakinek ötlete arra, hogy honnan lehetne még egy Mugen2 hátlapot szerezni ?
(A sajátom ugye be van építve az AM2-es gépbe.) -
[CM]Crusher
senior tag
Sziasztok!
Sokan sokfélét beszélnek a Scythe mai hírével kapcsolatban, ami itt PH-n is megjelent hírben. Mivel a hírben nem teljesen úgy lett fogalmazva ahogy, ezért úgy gondolom nem árt néhány dolgot tisztázni, mert sokan már temetnek, csak kérdem én, miért:
-
batagy
őstag
válasz
kromatika
üzenetére
Szerintem a Ninja 2 jobb, mert ritkábban helyezkednek el a lamellák, ezért a levegő könnyebben átáramlik közöttük.
Én most álltam át 1155-ös socketre, és pont emiatt meghagytam a Ninja 2-t, és nem váltottam Ninja 3-ra. A Ninja 2 viszont alapból nem kompatibilis az LGA1155-tel, SCCL4-1366 kell hozzá, azzal kompatibilis lesz. Én még pluszban SCURK-3000-rel fogattam föl, így csavaros a push-pin helyett.
-
kromatika
veterán
sziasztok.egyszerű kérdésem lenne.Melyik a jobb borda,a gyári ventiket figyelmen kívül hagyva, 800rpm-en pörgő ventivel,halkság,és teljesítmény szempontjából? Ninja 2 vagy Ninja 3? I5 2500K-ra tuning nélkül.Előre is köszi a választ
-
-
elezsdé
csendes tag
Üdv!
Elvesztettem a fém intel lefogatókat a Ninja 3-asomhoz. Honnan tudnék szerezni?
-
[CM]Crusher
senior tag

-
batagy
őstag
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Én is köszönöm.
-
dethroner
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Köszönöm

-
dethroner
veterán
Sziasztok!
A mugen 2 rev.b felmegy am3+ foglalatra? Mert a mellékelt papíroson csak am3 szerepel. Gondolom amikor kijött még nem is létezett am3+. Szóval, jó rá, vagy kell valami utólagos kiegészítő? -
batagy
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki , hogy a Scythe Universal Retention Kit 3 (SCURK-3000) manual-ja neten hol hozzáférhető? nem találom sehol.
Még csak megrendeltem, ezért papíron nincs, de nem értem, hogyan fog felmenni egy Asus P8H77-M Pro lapra, amin eleve hátul van egy fém rögzítő.
Kösz
-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
Egy Scythe Mugen 2 elvisz vajon jól passzívan egy i3-2120-at?

-
Salvador20
őstag
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
köszi
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Szia!
Igen, FM1 kompatibilis.
-
Salvador20
őstag
Hi! A Kozuti FM1 kompatibilis? Mert nincs feltüntetve a listában, bár nekem nem tűnik túl eltérőnek egy am3-fm1 csatolófelület.
-
smiti
veterán
-
easy...rider
őstag
válasz
üzenetére
2 jobb. próbálok majd tesztet is keríteni, de régen olvastam pont passzív használat mellett volt összehasonlítva egy orosz oldalon az 1, 2, 3 és a 3 volt a legrosszabb. Mert annál sűrű a lamellázás és magától nem szellőzik át olyan jól mint az 1 vagy a 2.
Nekem 2 van passzív (félpasszív ha a házszellőztetést is belevesszük) és így hibátlan. De nagy különbségre ne számíts, meg ha nincs nagyon tuning akkor az 1 is kiszolgál
Nekem ez a véleményem. -
törölt tag
Sziasztok.
A jó öreg Ninja 1-es hűtővel rendelkezem, passzívan használom (illetve 60 fokra kapcsoló ventivel), szerintetek megérné a kettesre lecserélnem? Menyivel jobb? A hármas kinézetre nem tetszik. -
adalbert1
veterán
Rendelhetsz külföldről is, így hirtelen itt találtam, remélem ez ugyanaz a termék. Persze ebben az esetben lehet hogy a postaköltség úgy megdobja az árat, hogy jobban jársz, ha eladod a hűtőt, és veszel egy újat.
-
yolan
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy nem rev b-s mugen 2-m van, így 775-re és 1366-ra van lefogatóm, meg tucatnyi amd-re, de nekem pont 1155 kéne.
Azt megtaláltam, hogy annó volt forgalmazva ilyen kit, SCCSMG2-1156 termék kóddal, de bárhol keresem, sehol nem találok olyan boltot, nagykert ahonnan tudnék rendelni.
Esetleg valakinek valami tippje, ötlete, megoldása?
Annó megvettem elég borsos áron a hűtőt, és minden szuper is, de ez a support, hogy nem lehet 1155-re lefogató kit-et szerezni, kicsit idegesítő. Ezért nem tartom logikusnak, hogy ha 1155-re akarom felrakni, akkor vegyek egy rev b-t. -
adalbert1
veterán
válasz
hermanyi
üzenetére
Nem, abból már kinőttem, most már csak akkor nyúlok hozzá, ha muszáj... De akkor is zavaró szokott lenni a nehezebb szerelhetőség. Valószínűleg én vagyok túl finnyás, de egy igazán jó termékhez hozzátartozik szerintem az egyszerű és könnyű kezelhetőség is (persze bizonyos súly felett nem lehet megkerülni ezt a rögzítést).
Amúgy elégedett vagyok a hűtővel, sajnos így könnyebb megtalálni az ilyen kisebb hibákat is.
-
hermanyi
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Te unalmadban szeded szét rakod össze a gépet?
Egyszer kell vele kicsit többet mokolni és kész ,évente mondjuk 1X leszedni pasztázás miatt . Amugy az én SA-m le és feltevésénél a hátlemez az ott marad 2 db csavart kitekerek és lent is van a borda és a tartója pedig szépen fen a deszkán meg sem mozdul
easy...rider :
ha nincs szigetelve a hátlemez akkor az gagyi . -
-
adalbert1
veterán
válasz
hermanyi
üzenetére
Az előnyeit én is szeretem, viszont a hátrányaival nem vagyok kibékülve: körülményes fel és leszerelés, illetve miután felkerült a processzor környékén is nehezebb ügyködni. Nekem tetszik ez a régi Noctua venti, 2 db van belőle, kis megszakításokkal már majdnem 4 éve gond nélkül mennek.
-
adalbert1
veterán
válasz
hermanyi
üzenetére
Köszi, akkor lehet hogy megtartom. Igaz így hogy nincs tuning kicsit overkillnek érzem egy 77W TDP-s CPU-hoz, illetve ez a hátlapos felszerelés a mai napig nem igazán tetszik...
Szerintetek egy 500-as percenkénti fordulaton járó noctua ventivel (34 m3/h légszállítással) értelmes hőmérsékleten tartana egy core i5 3550-t?
-
adalbert1
veterán
Sziasztok,
jól értem, hogy az 1156 és az 1155 hűtő szempontból azonos? Tehát ha van egy Mugen 2 Rev. B-m, ami kompatibilis az 1156-tal (honlap szerint 1155-tel is), akkor az gond nélkül fel fog menni 1155-re (plusz alkatrész vásárlása nélkül)? -
[CM]Crusher
senior tag
Egy kis vérpezsdítés a topiknak. Érkezett néhány Scythe újdonság.
-
jerry311
nagyúr
válasz
easy...rider
üzenetére
UI...
Ha visszaveszem a fordulatot, akkor a idle nem sokat valtozik, de terheles alatt joval feljebb megy.
Termeszetesen kapott uj pasztat, igaz kevesebbet, mint elotte az amd-n volt.
Infinity-n gyari lefogato van, szerintem illeszkedik rendesen. -
jerry311
nagyúr
válasz
easy...rider
üzenetére
Alap orajel es feszultseg.
A "tuning" csak annyi, hogy 4 mag is mehet egyszerre turbo core orajelen es a memoria 1600-on van hajtva. -
-
jerry311
nagyúr
válasz
easy...rider
üzenetére
Hát ha ez a jó, akkor ez a jó.
Majd hozzászokom az új értékekhez. -
easy...rider
őstag
-
jerry311
nagyúr
válasz
easy...rider
üzenetére
Egy közel 1 kg-os hűtőről és 1700 RPM-en pörgő 12 cm-es jobb értékeket vártam volna.
Főleg, hogy az elméletileg többet fűtő tuningolt Athlon X2 hidegebb volt. -
easy...rider
őstag
válasz
jerry311
üzenetére
Ezek nem rossz értékek.
Ha csökkentenél a fordulatszámon nem sok különbség lenne sztem. Megnézheted h nincs e valami a borda és a proci között. vagy lehet a procinak homorú a felülete ezért rosszul fekszik fel rá a borda talpa.De ilyen értékeknél nem kell aggódni főleg ha tuningoltad.
-
jerry311
nagyúr
i7 2600k procira tettem fel a regi Infinitym.
Az egyetlen tuning opcio (egyelore), hogy egyszerre mind a 4 magra engedelyezve van a turbo core.
Jol szellozo hazban 30-31 fok, 20 fokos szobaban. 1700 RPM-en porgo ventivel.
Kicsit soknak latom ezt az erteket egy 95 W-os procihoz. Elotte a 2 magos Athlon (110 W) ugyanezzel a hutovel elment passzivan ha nem volt terhelve, es raadasul nem volt melegebb.
A 2 magot teljesen kiterhelve a maximum amit lattam 55-57 fok volt, +35%-os tuning mellett, ugy hogy a venti meg csak 1000 RPM korul volt.
Ehhez kepest a 15 W-tal kevesebbet futo intel siman felmegy 68-70 fokra, 100%-n porgo venti mellett.Elrontottam volna a pasztazast? (vekonyabb lett a paszta reteg, mint az Athlonon volt, de tobb mint az intel gyari hutojen.)
-
Potzee
addikt
válasz
easy...rider
üzenetére
A SCYS-1000 YASYA-val van valakinek tapasztalata?
Elég érdekes a bordázata...
ez a sok háromszöges kialakítás talán kedvez egy passzív hűtésnek 
-
easy...rider
őstag
AC Freezer Xtreme egész jó passzívra.
computerbase.de oldalon vannak tesztek, csak német, de google translater segíthet. szetintem angolra fordítsd és azt olvasd mert a magyarra fordítás nem igazán jó
Ha a házad szellőztetése is halk ventikkel van megoldva, akkor lehet nyugodtan passzív a borda. Az AKL csinál tudtommal elképesztően jó ventiket, de drága nagyon. 5-6000Ft a venti maga
youtubeon szokott lenni egy teszt ahol a hangját lehet meghallgatni sok ventinek. Erre érdemes rákeresni. -
Potzee
addikt
válasz
easy...rider
üzenetére
Köszi a segítséget!
Sajnos ez a passzív hűtés egy örök dilemma marad...
Halk, maga a passzív hűtés, de kell hozzá egy jól szellőző ház és min.1 házventi...
Akkor az az egy venti már lehet, akár a procihűtőn is...viszont az már nem paszív...
de halk még lehet...
Most megint egy halk, de aktív hűtés felé hajlok...pl. AC Freezer 13
Esetleg kipróbálom passzívan a Mugen 2-t (10k), ha nem bírja a proci, visszateszem rá a ventit és minden megy tovább...
-
easy...rider
őstag
Sythe nem olyan jó már sajnos passzívra. A Ninja 2 volt nagyon jó erre a célra, még a 3 is elmegy, de akkor már jobb nála más gyártók termékei.
Drága és brutál hűtők:
-EKL Alpenföhn K2
-Noctua NH-D14
-Thermalright ArchonNormálisabb árban brutál hűtők:
-ThermalTake HR-02 Macho
-Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev.2
-Scythe Mugen 2egész jó árban hűtők viszont nem passzívak
-Arctic Cooling Freezer 13 Pro (venti minimumon a kis venti pedig kikötve)
-Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 (venti minimumon)
-ezek is hangtalanok lennéneka helyedben én olcsón akarnám megoldani és egy Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2-t vennék
ha viszont szeretnél a jövőre is gondolni, akkor meg a fentiek közül valamelyik -
easy...rider
őstag
Nézőpont kérdése. A 2 akkor jobb ha kisebb a légszállítás. Ha a ventik maxon mennek akkor úgy tudom a 3 jobb. Én a kettő közül inkább a 2-t venném
Félpasszív azt jelenti hogy a hűtőn nincs venti, de a házadban van huzat és ennek az útjában van a borda. Szóval levegő jár körülötte.
-
Potzee
addikt
Sziasztok!
A gyári cooler-t szeretném lecserélni egy Intel E5300 procin LGA 775 (max.TDP 65W)
Cél, hogy minél halkabb legyen a konfig...már nem játszom, csak netezek, olvasok, filmet nézek...4 GB DDR3, int. 4500HD VGA, int. hang, 1 HDDMilyen coolert ajánlotok PASSZÍV módra?
MINE 2, MUGEN 2 v. 3, NINJA 3?Köszi szépen a segítséget!
-
Youri
veterán
Üdv!
Vettem egy Mugen 2 rev B-t az Asrock 970 Extreme 4 lapomhoz. Nekem olyan furcsa ez az összeszerelés, hiszen a blackplatehez adott csavarok sokkal kisebbek, mint a furat az alaplapon. Megpróbáltam a gyári backplattel, de azt feszülésig csavartam, mégis lötyögni tud a hűtő a procin

-
Tidus
addikt
Sziasztok.
Még mindig megvan a Ninjám, de LGA2011-es(Rampage IV Extreme) alaplapra akarom felfogatni. De nincs mivel.
Az alaplaphoz adtak gyárilag egy átalakítót amivel fel lehet tenni rá az LGA1366-os felfogatásokat de az enyémet nem lehet. Pedig annak idején a Scythe Magyarország-tól rendeltem a 775-1366 Clip-et ami jó is volt az 1366-os alaplaphoz.
Keresgettem a neten is LGA2011-est de nem találtam, azért próbálkozom itt. Hátha valami ötlet, v. link...
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Szemezgetek egy Scythe Kaze Server-el. Az lenne a kérdésem, hogy a rajta lévő kikapcsoló gomb az egész panelt kikapcsolja vagy pedig csak a kijelzőt?
-
emre33
addikt
Kollégámnál van egy Z68 giggabyte lap, CORSAIR Vengeance lappal.
De Mugen 3-al.
Elkezdtünk méregetni, de Ninja3 nem volt, csak amit neten képekről láttunk.
Arra jöttünk rá, hogy 2mm hely lesz a borda és a RAM közt.
MUGEN 3 esetén 8mm a távolság (Mugen 3 legszélesebb pontja és a ram közt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Túra és kirándulás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amint megláttam, hogy vatta új és hogy a 1155/1156/2011 kivételével mindenre felmegy, már ment is a PÜ...10 perc múlva elkelt. Ha minden jól megy, kedden kapom meg. A PICO PSU-t kicsit később...
Lett!
Nem tudtam kihagyni... 

Bár, engem a PCI-E slot sem érdekel...egy netezős, letöltős passzív hűtésű konfigot szeretnék összerakni amit egy panel tápról működtetnék...
GTX670-re amúgy se jó a hűtő
kamuflázs!