Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illidan
tag
Van valami extra is ebben a driverben, a CD-n lévőhöz képest?
Vanegy problémám amit már régóta nem tudok megoldani. Live 24bit-em van és erre rá van kötve egy Genius HT. Ezt szeretném használni a géphez és a TV-hez is, a kettő viszont egymással szemben van. (nem a TV-re kötném a Geniust, csak ahhoz is jónak kellene lennie az 5.1-nek,ha filmet nézek)
Nem tudom ez mennyire volt érthető - a lényeg, azt szeretném elérni, hogy a Live által kiküldött jeleket fel tudjam cserélni, az első legyen a hátsó és fordítva (persze a sztereókép miatt átlósan kellene megcserélni)
Kérdés, hogy van-e valami megoldás erre.
(ha jól tudom a kx driverrel meg lehetne csinálni,de azt nem csinálták meg,hogy a Live 24bit-et kezelje
) -
T 1000
aktív tag
Én is jártam így, azzal a különbséggel, hogy nekem a gyári cd-s driverrel egyből ezt csinálta, amit most használok azt hiszem ez a neve: Live driver unipack eng.exe, vagy valami ilyesmi, ezzel stabil és nem sz@rakszik.
-
Zeck
aktív tag
Kis kihagyással ugyanez a kérdés!
Egy ideig full gyári 4-5éves driverrel simán ment, aztán eccercsak minden leálításnál kiírta, hogy nemtudja valamelyik hangkari driverösszetevőt (most megnemmondom melyiket) leállítani. Ezután próbáltam több driverrel de semelyik sem az igazi. A jelenlegi xp-s alapdriverrel pl. néha elkezd torzulni a hang és percek alatt elviselhetetlenné válik.
Szerintem jópár embernek van még Live-ja, valaki legyen szíves és mondjon hozzá egy tisztességes drivert.
Ja és nemtudom mennyire számít, de azthiszem hogy sima Live! 5.1-em van. -
Istencsapása
tag
srácsok vindows xp alá melyik a legjobb sb live driver toljatok már ide néhány linket! hozzászólásaitokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)