- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOOSTER
aktív tag
Win2000 mélyebb lelki világához nem értek nem használtam Win2000-et...Ki lell próbálni mit szól a RAID-hez, habár te RAID 1 -et akarsz ott meg nem adódik össze a lemezterület tehát ha egy vinyót megeszik akkor a RAID sem lesz gond...A floppyn található drivert mindenképp rakd fel...
( Egyébként majd én is akarok RAID-et két SATA 160GB os vinyóból...Igaz RAID-0-át)...
Próba csresznye állj neki aztán majd alakul én ezt tenném...
És ne feledd ha RAID-ről akarod indítani a géped akkor az állítsd be a BIOS-ban...
[Szerkesztve] -
c41r0^
őstag
Hello!
Van egy gép 2 db 20GB-os PATA vinyóval, egy PIII-as lappal.
Új vas lesz helyette, ASUS K8S-MX-EAYZ lappal, és 2 db SATA-s vinyóval, amit raid1-be szeretnék kötni, az oprendszer azonban marad win2000 prof.
A kérdés az, hogy felléphet-e galiba ebből, a Win2000 prof le tudja-e kezelni telepítésnél a sata raid1-et (persze gondolom alaplaphoz mellékelnek sata raid driver kislemezt, amit win telepítésekor kell betolni).
Illetve ha van jó tanács, azt is szívesen fogadom, mert satás rendszerrel még sajna nem volt dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest