Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssolitude
őstag
válasz
mucsácsó #1157 üzenetére
Szerintem:
-csak a SATA vinyót tedd be, az előre elkészített PM boot floppyval formázd le az egész vinyót, majd particionáld úgy, hogy a C elsődleges partíció legyen.
-erre a C-re tegyél egy Xp-t
- amikor minden működik add a rendszerhez az IDE-s merevlemezt és Windows alól formázd le.
Működnie kell. -
Cyberslider
őstag
válasz
mucsácsó #1157 üzenetére
Szerintem tuti a Seagate-en van a bootsector,hiszen arról tölti be a rendszerindító menüt is,oda tette be a másik xp-t,ha meg kiveszed,a menü se indul el,ergo nincs bootsector. Vagy a biost is meg kéne nézni,próbálkozik-e sata boot-al..?
Jumper nem kell a SATA-ra,az már nem olyan,hacsak nem sata II-es,mert ott már megint van jumper,de a 120-as sztem még nem olyan. Ugyanis itt jumperrel oldaották meg a választást,kérdés,kinek milyen vezérlője van az alaplapon.
Még mindíg nem értem,miért nem jelenik meg a SATA a biosban. Nem lehet,hogy ott megjelenik,csak a telepítőnél nincs? Mert azt ugye tudod,hogy SATA winyókhoz a vezérlő miatt a telepítőnél mikor bejön,először F6-ot kell nyomni (alul ki is írja,a speckó vezérlő miatt),és floppy-n beadni a sata drivert,ugyanis az XP telepítő nem ismeri fel a SATA vezérlőt,és így nem találja meg a merevlemezt.... Nem lehet,hogy ez a baj?
Szóval szerintem a telepítés lett elrontva.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest