Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CS0CS0

csendes tag

nah.. nagy HELP kene.. van egy 120 as maxtor SATA-m meg egy 300 as seagate SATA vincsim...
    tegnap szetszedtem a gepet es kifujtam a dzsuvat.. osszeraktam a gepet es uj win xp-t tettem fel.. elotte sp1 ethasznaltam most sp2 angol kerult fel ra ( pro)
    a maxtort formatalni akartam de mar ott sem volt minden rendben.. ugyanis a 300 as vincsit negyed-fele akkoranak latta + csak siman partition 1nek es nem tudta hogy NTFS vagy barmi..

a lenyeg hogy felraktam a winfost a maxtorra elindult a rendszer.. ezekutan a seagatet 0 byteosnak latta es ha rakattintottam akkor azt irta hogy nincs megformazva... hat mondanom sem kell hogy a hanyinger ramjott az idegesseg kozben ugyanis az egesz eletem rajta van ( 50 giga fenykep!!!!! es a tobbirol nem beszelve)

ezekutan gondoltam radugom az usb2 es external tartoba.. radugtam a gepbe es tadaaaam!! azonnal faszan latta es minden megvan...

szal nem vagom hogy mivan...

a seagatet bedugtam sata 2 re.. 3 ra is.. sehogysem mukodik..
    a biosban meglestem ott 300 asnak latta a gep!
    de a winfos nemtud mit kezdeni nele.. :(

tehat mindketto sata.. elotte mindegyik faszan ment sp1 el.. nem kell instalallas kozben floppyzni... szal nemvagom...

amugy ag8 abitom van

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés