- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
hally!
vettem 1 sata (sajnos) 80-os maxtor mert gondoltam tök jó buli gyorsabb lesz tölle a gép meg minden! na de ettöl kezdve csak a problémák gyorsultak naha igen a hülyegyerek nem tudja ugye hogy kell felismertetni a sata winyot az xp-vel az odáig oké! azt megoldjuk okosba! de hogy aztán nem üzemel kb fél napot és után beszarik a dolog az már 1picit csücskös nem tom de valaki tud gyogymodót erre az estre szóljon please!
eset a következő: kb 3-4x bedobta a kékhalált az opredszer menet közben 5-ödjére már nem is bootolt be az xp!hmm?ez mi lehet gondolom felmondta az amugy friss xp a szólgáltatást! kezdeném akkor a telepitést oké boot oké floppy be és beolvassa oké formázás particionálás oké fáljok betöltés nem ok mindig kifagy vagy beteszi azt az üzenetett hogy nem találja ezt meg ezt a fáljt a cd-röl ''ja az xp cd xar gondolom én''aztán hogy az 5dik cdröl se tudjon bebootolni ami már kölcsön kért cd-k az már furi! akkor megprobáltam a patát az meg megy semmi gond na ilyenkor mi lehet a helyzet én már az alaplai raidvezérlöre is gondoltam de nem bizti mert itt többen is panaszkkodtak ilyen esetre! aj miellött azt mondaná valaki hogy más hardver hibe nem az alaplapon és a sata viynon kivül minden kilett cserélve probálva!!! tom kicsit hosszú lett de idegeskedésemben szófos...om lett!!bocs!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest