- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
talán ilyen biostarom is volt később, de nem esküdnék meg, lehet csak tervben volt, itt az pciex16-nak adnék pirosat, alatta levőknek feketét és tökéletes
am4 alá kellene, b450m s2h lapom, olcsó-jó lap, értelmes tuningot tudja, de nem piros-fekete ( : vagy legalább fekete, van egy gaming verziója piros feketében, de az a design nekem bazári, msi-nek van a b450m gaming plus, de már kb fél éve nem lehet kapni sehol, atx lapokat nem szeretem
feketében ott lenne a mortar, de érthetetlen okból első helyre tették a pciex16-ot, így az én hűtőmmel kb összeér a cpu hűtő bordája és a vga backplatje
van rajta 2db m2, az egyiket eltakarná a vga, másik besülne a backplate fölött/cpu borda alatt ( :
vagy ráugrok a mortarra és lecserélem a hűtőt, vagy megvárom a b550-et, az is jön már fél éve, csak még nem ért ide..meg sehova
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -60% i5-1135G7 16/256 Retina
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3060 12GB , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest