Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz Speed® #29632 üzenetére
20k árrés volt a kettő között és a lap is egy olcsóbb kategória lett. Kicsit bizonytalan voltam a dolgokban, mert ez a tokozás nálam már teljesen "kimaradt". Elején még követtem, de időm aztán nem engedte és nagyon sok hardver frissítést kiadtak már azóta. Túl méretes gépet sem akartam összerakni az előző konfig után (990x + R3E) Ez így egy pénztárca kímélő megoldásnak tűnt, mert az előzőt már nem volt időm használni. Csak játék futott rajta, arra meg enyhén szólva luxus volt.
-
Gyufaaa
veterán
Hát skacok. Aztán meg lett az eredmény. Nagy volt az árrés a 2 proci között (3770k vs 2600k) így a 2600k-ra esett a választásom az alaplap pedig egy AsRock Z77Pro 4 lett. Remélem jó szolgálatot fog tenni. Már erről írok. Holnap tesztelem.
Katt777: A VGA ügyében most CF vagy is AMD lesz. Egy jó ideje Zöldeknél voltam, de vissza húz a szívem már a pirosakhoz. De ez még a jövő zenéje. Nyáron már biztos nem piszkálom a gépet...
Holnap jelentkezek szerintem jó pár kérdéssel.
(#29627) Erdei88: Nem akartam nagyon belemerülni. Végig gondoltam, hogy mostanság mire is kell a gép. Csak játék. Egyenlőre nem akartam, hogy a pénzem álljon benne. Remélem nem okoz csalódást a vas.
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz katt777 #29622 üzenetére
Már beszéltem egy bazárossal. Az a deszka lesz amit ajánlottál. Felesleges lenne nagyobbra pénzt kiadnom. Csak játék lesz rajta. VGA az még a jövő zenéje. Még a nyár végéig elmuzsikál a 480, aztán lesz bele CF. Két 7970-en gondolkozom, de még meglátom mit hoz, ha lesz addig az új széria.
-
-
Gyufaaa
veterán
Srácok. Segítség kellene. Milyen alaplapot érdemes venni Ivy alá? (3770k) A keret 60k max! Milyet ajánlotok? Sabertooth Z77 jó választás lehet? Esetleg Maximus IV jó lehet? Megérik az árukat. Kimaradtam ebből a szériából teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz Terminator17 #27504 üzenetére
"huztam már q6600 5 ghz re is" Validot!
-
Gyufaaa
veterán
válasz seederking #26279 üzenetére
Hm. Pedig a Phenom2 3.8Ghz-ig érezhetően gyorsul és nem olyan rossza a teljesítménye sem. Milyen felbontáson játszol? C2 stepping?
Szerk.: Off
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz seederking #26276 üzenetére
Alapon használod a 955-öt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Magisk
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest