Hirdetés
- Tökéletes töketlenség
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Nekem kimondottan tetszik ez az üde, új BIOS és az egérhasználat is. Csak szokatlan még kicsit, meg hát a baromi sok beállítás... jószerével asse tudom mivel mit állítok. Egy BIOS frissítéssel kezdtem, az XPM profilt pedig aktiválni kellett, de az 1.50V feszt jól be állította hozzá. Egyelőre nincs tuning, nem rajongok különösebben érte (meg hát szükségem sincs ennél nagyobb teljesítményre), inkább az energia beállításokat néztem de azt sem állítottal amíg nem tudom pontosan mit csinálok.
Egy MSI lapot használtam eddig, azt is jó régen. Eddig tetszik, minőségi darab értét kelti már a kicsomagolásnál, és a rendszerem is érezhetően gyorsabb.subaruwrc: ebben biztos vagyok, nem is az ellenkezőjére utaltam épp csak - mint1 - megjegyeztem.
Wukiwo: köszi. Nem ment egyszerűn, és hezitáltam is a választás előtt. Remélem nem bánom meg a lapot, bár a minőségérzet mindenképp kiemelkedő. Azonnal 4.2Ghz-en indította a procit, anélkül hogy kértem volna. Még a végére a tuning is előfordulhat, ha ennyire szeretné.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest