Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szasanyi

félisten

válasz toyone #9667 üzenetére

Nekem kimondottan tetszik ez az üde, új BIOS és az egérhasználat is. :) Csak szokatlan még kicsit, meg hát a baromi sok beállítás... jószerével asse tudom mivel mit állítok. Egy BIOS frissítéssel kezdtem, az XPM profilt pedig aktiválni kellett, de az 1.50V feszt jól be állította hozzá. Egyelőre nincs tuning, nem rajongok különösebben érte (meg hát szükségem sincs ennél nagyobb teljesítményre), inkább az energia beállításokat néztem de azt sem állítottal amíg nem tudom pontosan mit csinálok.
    Egy MSI lapot használtam eddig, azt is jó régen. Eddig tetszik, minőségi darab értét kelti már a kicsomagolásnál, és a rendszerem is érezhetően gyorsabb.

subaruwrc: ebben biztos vagyok, nem is az ellenkezőjére utaltam épp csak - mint1 - megjegyeztem.

Wukiwo: köszi. Nem ment egyszerűn, és hezitáltam is a választás előtt. Remélem nem bánom meg a lapot, bár a minőségérzet mindenképp kiemelkedő. Azonnal 4.2Ghz-en indította a procit, anélkül hogy kértem volna. Még a végére a tuning is előfordulhat, ha ennyire szeretné. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés