- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
válasz
gabesz100 #15 üzenetére
szia, ha még máshol nem kaptál volna választ. 173p-m van, nagyon szép a képe, tényleg hihetetlenül jó a látószöge, a gombnélküliség mondjuk nem volt jó 5let bár vannak ennek is előnyei (pl. előre tárolhatsz 3féle fényerőt, és ez t gyorsan tudod váltani) utánhúzás nekem nem vészes, fps-t gyakran játszom, americas army-n szinte fel se tűnik, csak ha nagyon figyelem. Men of Valor vietnamnál érződött, bár ez arányban volt a játszott órák számával...
a feketéje szerintem perfekt
a monitor maga nagyon szép
amúgy és most akarom cserélni 193p-re, úhogy eladó, valszeg 3, de min2 , 2,5 év garanciával.
ha 17''ban gondolkodsz én nagyon ajánlom
(a képminőség szerintem megéri a minimális utánhúzást)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- E-roller topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dualsense Edge PS5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest