- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
válasz
Flowtation #88005 üzenetére
"Esetleg nincs más ilyen minőségű készülék, de mondjuk 3d meg smart nélkül?"
Van, csak az nem Samsung
-
thomeef
őstag
Srácok, jól gondolom hogy jelen pillanatban nem igazán éri meg samsung tv-t venni? Mert a H-s széria utolsó darabjainak igencsak felszökkent az ára, a J-s meg még mindig elég induló áron van. Remélem karácsonyig azért lesz még áreső az új daraboknál
(a 48-55"-os darabokat nézegettem, egyéb méreteknél nem néztem az árakat)
-
thomeef
őstag
válasz
nightshadow #59187 üzenetére
Értem, akkor ez az F6100 jó is lesz
-
thomeef
őstag
válasz
nightshadow #59185 üzenetére
Az is valami, köszi
Laptopra lesz kötve filmnézéshez, így is ki tudom használni a valós 100hz-et vagy így már felesleges? Csak mert úgy tudom hogy a fhd felbontás 60hz-en megy át tv-kre.
-
thomeef
őstag
Hali, lehet olyan 40-42" samsung led tv-t venni újonnan, ami valódi 100hz, de nincs benne 3d és smart. Mert ezek baromira felesleges dolgok és nem szívesen adok ki plusz pénzt a semmiért.
-
thomeef
őstag
Samsung ue42f5000 és ue42f5300 sok különbség van? Mert túl sokat filóztam és elvitték az orrom elől az 5300ast
Viszont ha képileg az 5000es ugyanazt tudja, meg a beépített lejátszója is, akkor végülis nekem az is jó.
-
thomeef
őstag
Sziasztok, van itt nekem egy Samsung tv, amit 90k-ért tip top állapotban most meg tudnék szerezni garanciával, viszont annyira nem értek hozzá hogy el tudjam dönteni megéri-e. Ami elsősorban érdekes nekem hogy LED-es legyen, a panel-je jó minőségű, és vigye usb-ről az mkv filmeket.
Megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest