Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
puskas1993
tag
Sziasztok!
Nemrég elhatároztam hogy szeretnék vásárolni egy FullHD 3D tv-t.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek/tapasztalatotok az F6320-al? Illetve az LG LB650V -hez képest melyik éri meg jobban, mik a különbségek?Vagy esetleg ha tudtom jobbat ilyen árban /150eFt maximum!!/ akkor azt is szívesen meghallgatnám.
Előre is köszönöm!
-
puskas1993
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan tévét, amit sport műsorok nézésére illetve sport játékok (fifa, nfl, rally, f1) megfelelő megjelenítésére alkalmas 48-50-es méretben?48H6400 //164e// és 48J6200 //150e// amit láttam itt a fórumon, hogy nagyon ajánlanak.
220ból vásárolnék mert számomra eddig nem volt semmivel probléma amit ott vettem. /EDDIG/ Mindig segítőkészek voltak és cserélték ami hibás volt.
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
puskas1993
tag
Sziasztok!
Szüleimnek bedöglött a a tv-je és ami az enyém odaadtam nekik. Most nézegetem a 48j6200 típusú samsungokat. Az lenne a kérdésem, hogy vagy a 220volt(150e) vagy az edigital(155e) jöhet szóba. Médiában sajnos nagyon el van szállva az ára.
Valakinek valami vélemény bármelyik boltról? Gondolok itt arra, hogy ugye van az elállás 15 napon belül indoklás nélkül ha esetleg bármi probléma adódna (pixelhiba, foltosodás stb). 220 mellett egyedül annyi szól eddig, hoyg itt van a közelben és bármi baj történne helyben tudnám intézni a netes mizéria helyett.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
puskas1993
tag
válasz puskas1993 #98708 üzenetére
Illetve még annyit, hogy milyen panellal ellátottat ajánlotok? Mert olvastam, hoyg nem csak egy van belőle. Főként sport (foci, nfl, nba szóval gyors mozgású kép), film/sorozat nézés-re és játékra (xbox) használnám.
-
puskas1993
tag
Sziasztok!
Sportra és film, sorozatnézésre szeretnék tv-t vásárolni és úgy tudom 120hz környéke ami sportra megfelelő lenne.
Tudnátok ilyen ajánlani, ami ezt tudja és 40"-43" vagy 49"-50" árban pedig 130e vagy 170e a plafon? -
puskas1993
tag
Erre valaki?
-
puskas1993
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy Samsung KU6400-as tv-t, azonban sehol nem találtam pontos infót a hz számról. Van ahol 50-et de van ahol 60-at írnak.
Most pont akciós az Extreme Digitalban, de én főként sportra és gyors mozgások megjelenítésére használnám, amiből pont nincs konkrét információ.Nem tudjátok véletlenül, hogy akkor mi is a konkrét szám? Illetve ha nem ajánlott ilyen célra mi az ami igen? 49-50 colban gondolkodom, ami ugye sportra és filmezésre, sorozatozásra lenne alkalmas, illetve xbox játékra 200e Ft-ig.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
puskas1993
tag
Sziasztok!
Szerintetek van arra esély, hogy KS7000-ből tényleg új, bontatlan darabot találjak? Vagy már csak javított vagy kiállítási darabokat lehet fellelni? Mert mindenképpen újat szeretnék venni.
-
puskas1993
tag
válasz puskas1993 #110405 üzenetére
Mennyire számít jónak a KS7000 szerintetek? Van esetleg idei modellből hasonló tudású és áru tv ami esetleg direct led és nem edge? Vagy nem is kell félni ennyire az edge ledes tv-től?
-
puskas1993
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek szabad/érdemes bemutató tv-t venni?
-
puskas1993
tag
válasz puskas1993 #110530 üzenetére
Na végül csak megvettem. Jól nézett ki. Karcok, foltosodás beégés semmi. Az egyetlen gond, hogy a szervíz menü sehogy nem tudtuk behozni és megnézni mennyi üzemóra van benne.
Valakinek valami ötlet, hogy hogyan lehetne megnézni? Az info+menu+mute+bekapcs nem működik valamiért. -
puskas1993
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy találkozott-e már valaki olyan jelenséggel, hogy laptopról ( ethernetet wifi-vel ) megosztott hotspot-ot / Mobil elérési pont-ot látja a tévé de nem hajlandó csatlakozni? Már mindent kipróbáltam, speciális karaktereket kiszedtem ( se egy aláhúzás-kötőjel-# semmi nincs benne ) és mégsem hajlandó kapcsolódni.
A rendes wifi routerre tud csatlakozni gond nélkül, de viszont azzal meg az a baj, hogy 20Mbps-ot képes rajta áthozni.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest