- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
poisonborz
csendes tag
Aki bluetooth fülessel használja a tévéjét: meg tudnátok mondani mennyire egyszerű a BT/hangfalak közti váltás? Az ok, hogy szervízmenüben párosítható a füles, de ezután van a menüben egyszerűen elérhető ki-be kapcsoló? Apám tévéjéhez kellene füles, és ő nem hiszem hogy tudna használni ennél bonyolultabban állítható kapcsolatot.
-
poisonborz
csendes tag
válasz
Buckey #94731 üzenetére
Sziasztok, otthon a család is beruház egy tévére a döntés az enyém, de kicsit meg vagyok hasonulva.
180 körül kéne egy 48-50"-es modell. Nekem egy 55-ös H6400-am van, viszonylag meg vagyok vele elégedve, viszont a smart funkciók (főleg böngészés) idegesítően lassúak, amit ha én nem is, de a család valszeg használna gyakrabban. Jókat olvastam sebességjavulás szempontjából a 2015-ös Tizen-es modellekről, de az, hogy a J6300 ívelt attól nem vagyok boldog.
Akinek van J-s modellje, tényleg annyival gyorsabb a Tizen? Mennyire látszik oldalról az ívelés, és milyen a képminőség az előző évihez képest? A H és J modellek közt 10e-es különbség van, szóval árban kb mindegy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Külpolitika
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest