Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mert nem írtak, hogy hova küldjem. Azt hittem a szervíz küldi nekik, erre nekem jött. Aztán küldtem a jegyzőkönyvet, ők visszaírtak, hogy megkapták a szervíztől , adjam meg az IBAN számlaszámot, nevet, stb. Megadtam. Másnap írtak, hogy a folyamat elindult, várjam meg a pénz érkezését.
Szerk.: Nem. Nem elállás. Hibás készülék. Szervíz vitte, kiderült, hogy nem javítható. Samsungot hívtam, azt mondták hogy csere vagy vételár vissza. Utóbbit választottam. Utána kapták a jegyzőkönyvet tőlem és a szervíztől is, majd kérték az utalási adatokat, amire válaszoltak, hogy várjak a pénz érkezéséig, a folyamat elindult.
Nem kell nekik a hibás eszköz? Bár sokra nem megyek vele. Alaplap, akksi és kijelző is rotty. -
törölt tag
Rendben, köszönöm szépen és bocsánat az offért. Az jött emailben, hogy a folyamatot elindították tegnap. Azt hittem ma meg is jön, maximum hétfőn.
De amúgy a hibás telefon itt van nálam. Egy szóval nem mondták, hogy küldjem vissza. Majd később írnak?
Nem kérték be. A szervíz küldött nekik jegyzőkönyvet, azt küldtem én is, jött egy adatbekérő, majd hogy elindult a folyamat, várjam meg a pénz beérkezését. -
törölt tag
Sziasztok!
Samsung Webshop a jegyzőkönyv kiállítása után és onnantól, hogy bekérik az utalási adatokat milyen gyorsan téríti vissza a vételárat? -
törölt tag
válasz
üzenetére
Kint volt a Samsung szervize, ezt is megéltük. Kijelző+alaplap csere a szakvélemény eredménye. Az nagyjából egyenlő azzal, hogy új TV? A Samsung központ ilyen esetben hogy reagál? A hiba bejelentésekor kértük a Webshopot, hogy inkább cserét vagy pénzvisszafizetést szeretnénk, nem akartunk kókány munkát és az is rátett, hogy több, mint 2 hónap volt ez az egész folyamat.
Ha kell kijelzőt és alaplapot is cserélni nagyjából abból tevődik össze a TV, nem? -
törölt tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Köszönöm.
És veletek milyen volt az Oktogon?
Április eleje óta megy az ügyünk a Samsungnál. Eltelt több, mint 2 hónap és az Oktogon még nem volt itt. Te vitted be vagy ők mentek ki? 2 kemény alkalommal hívtak minket, hogy holnap telefonálnak időpont egyeztetés céljából, másnap semmi hívás és elérni se lehetett őket. Mindkét alkalommal ez volt a történet. Aztán egyszer egy véletlenszerű időpontban hívott egy szervizes, aki akkora bunkó paraszt volt már telefonon keresztül is, hogy a bicska kinyílik tőle az ember zsebében. Hát ő most jött. Oké, mi meg nem vagyunk otthon. Aztán amúgy látta a hiba leírását, a videókat? Ő azokat lesz@rja, ő szerel, nem adminisztrál. Szóval gyors búcsút vettünk egymástól. -
törölt tag
válasz
randomnév
üzenetére
Köszönöm az infót.
Az a baj, hogy ez a Motorola Edge 40 Neo nem éppen aktuálisan a lehető legjobb kamerás telefon.
Illetve tényleg full random módon jelentkezik a hiba, nem nézi, hogy éppen milyen fényviszonyok vannak. Redőny nincs az albérletben, a sötétítő pedig annyit ér, mint halottnak a csók. Látni halványan az ikonokat, olyan mintha a fényerő mínusz 100on lenne.
Tehát ha az általad említett második opció áll fent az mennyire könnyen javítható? Oktogon Szervíz Kft.ről tudsz bármi infót?
És a durrogás miértjéről írtam már. Ha nem veszem figyelembe, hogy milyen promóció és kupon volt, akkor ez egy millió feletti model. Másfél hónap volt a garanciajegy normális módon történő pótlása. Másfél hónap volt az, hogy oké, akkor ezt az egészet panaszként továbbítsuk a Samsung központ felé. Mert az ügyfélszolgálat erre ugye képtelen.
Veled nem tudnám felvenni a kapcsolatot? -
törölt tag
válasz
pkaresz
üzenetére
Köszönöm.
Azért persze olvastam eleget, hogy mi okozhatja ezt a hibát és itt is kaptam segítséget.Samsung Support pedig: Április első napjaiban lett igényelve a garanciajegy postai úton. Megadtam a címet is. Oké, küldik. Még aznap emailben a biztonság kedvéért írtam nekik, hogy a telefonbeszélgetésre hivatkozva még egyszer azért leírnám, hogy erre a címre küldjék. Vártam heteket, se kép, se hang. Kiderült, hogy a TV rendelési címére küldték.
Aztán szépen lassan minden hibát, amit dokumentáltam elküldtem nekik. Másfél hónapba tellett kinyőgniük, hogy ezeket NEKEM kell továbbítani a Samsung központ felé. Az ügyfélszolgálatuk erre nem képes?
Ha valami Auchan sajátmárkás termékkel ment volna ugyanez nem lepődök meg, de hogy a Samsung Support van ilyen szinten.
-
törölt tag
válasz
pkaresz
üzenetére
Szia.
Netflix, HBO és Prime.
PlayStation 5 és a Samsung Soundbar van rákötve a TV-re, semmi más. Se kábeles, se kártyás, se semmilyen TV szolgáltatásunk nincs. Soundbar és Playstation rákötés nélkül is jött már elő a hiba. Takarítás volt, szét lett húzva minden és elfelejtettem visszadugni.
Ez a TV hibás. A Samsung Support viszont egy hatalmas nagy nulla, a szerződött partnerük pedig még a nulla alatt is van bőven. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Sziasztok!
Fel vagyok háborodva. Kint járt a mélyen tisztelt Oktogon Szervíz Kft. csütörtök délután. A szervizes megállapította, hogy a TV rendben működik, semmi szoftveres, hardveres probléma nincs.
Erről a csoda szervizről szépen a Google vélemények is: [link]Itt egy két perces videó, ezt most néhány perce vettem fel: [link] YouTube-ra töltöttem.
A helyzet az, hogy csütörtök délután amikor elment a túlképzett és rendkívül udvarias szervizes utána telefonáltam a Samsungnak. Hát nekik ebben a térségben az Oktogon Szervíz a partnerük, mást nem tudnak küldeni. Küldjék őket újra? Mondtam hogy őket ide biztos nem. Erre az ügyfélszolgálat válasza: Ha megtagadom a bevizsgálást nincs garancia.
Nem a bevizsgálást tagadom meg, hanem azt, hogy egy paraszt, akinek kapanyél lóg ki a..... Az ne okoskodjon. Küldjenek más szervizt, de azt nem tudnak.
Most mit csináljak?
-
törölt tag
válasz
Celtis
üzenetére
Írtunk nekik egy szép emailt és telefonon is beszéltünk velük.
Nekem nem FaceTime vagy gondolatátviteles gyógyítás kell és igazából azt sem értem mivel lenne másabb az általuk indított visszaállítás, mint, amit én csinálok menüből.
Kíváncsi vagyok mennyire javítható ez a dolog, mert félek. Nincs náluk már készleten ez a TV és nem tudom mi az eljárás ilyenkor, ha nem javítható.
-
törölt tag
A néhány hozzászólással feljebb lévő Samsung TV-m hibája folytatás:
A Samsung csinált távolról egy gyári visszaállítást, előtte a szervíz menüben nézelődtek, és azt mondták, hogy ez más, mintha én csinálnám menüből.
3 nap telt el, itt a videó, újra előjött a hiba: [link] HALKAN HALLGASD! Sajnos valamelyik csatorna elkezd üvölteni.
A lényeg viszont látszik.
-
törölt tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Az a probléma, hogy az első után volt visszaállítás is. Nem emiatt, hanem mert néhány PS játékban nem volt kommentátor hangom. Mint kiderült HDMI eArc-ba kellett volna dugni a soundbart. Így viszont kiderült, hogy az nem oldotta meg, mert volt azóta kétszer is ez a jelenség.
Sok sok éve volt egy TV-m, ami egyik napról a másikra érdekes dolgokat produkált. Vibrált néha, elég tré lett a képe. Akkor jött a szerviz, mutogatta, hogy milyen szép a Youtubeos 4K videó, nincs ezzel semmi baj, aztán megkérdeztem, hogy kábelen vagy Netflixen vagy akárhol mikor jön ilyen minőségű adás? Abban a pillanatban szétkapta a szerelő, elcsomagoltuk, vitte és pár hét múlva kerestek azzal, hogy nem javítható.
Most is hasonló lehet a metódus? Bár abban biztos vagyok, ha kijön valaki nyomkodhat bármit, nem fog előjönni a hiba. Azért majdnem egész nap megy a TV, eddig 3 alkalommal jelentkezett a hiba, ami rohadt zavaró, de mégsem olyan és mégsem akkora mennyiség, hogy könnyen reprodukálható legyen. -
törölt tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Köszönöm.
Redditen, YouTube-on és fórumokon nem nagyon találok hasonló hibát, de lehet én keresem rosszul. Ha szoftveres lenne többen panaszkodnának talán

Csak félek, mert sose volt ilyen drága és nagy tv-m,
illetve nem tudom, hogy megy a Samsungnál garancia intézése.
Meg mi van, ha nem tudja a Samsung reprodukálni a hibát?
Most manuálisan állítottam 0-ra a fényerőt, konkrétan látni mindent, csak ugye halványan és sötéten. A videó, amit felvettem szerintem vagy 20* sötétebb, mint a manuális 0 fényerő mód. -
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung QE65QN85BAT TV. Az elmúlt másfél évben magánéleti(műtétek, család) problémák miatt állt. Az elmúlt 2 hétben lett újra aktívan használva.
A probléma:
YouTube videó a hibáról: [link]
Tehát, ahogy a videón is látszik, hogy olykor bekapcsolást követően a kijelző szinte teljesen sötét bekapcsolt állapotban.
Az ikonok nagyon halványan látszanak, illetve a hang bizonyítja, hogy tényleg be van kapcsolva a készülék! Tehát van kép csak extrém sötét. Tényleg mintha kb. ki lenne kapcsolva.
Ez általában addig nem oldódik meg ameddig nincs áramtalanítva az eszköz. Próbáltam manuálisan legalacsonyabb szintre venni a fényerőt, ennél akkor is sokkal világosabb.
Egyetlen eltérő dolog van a használatában, mint régebben, az pedig az, hogy elalvás előtt beállítok egy 60 vagy 120 perces automatikus kikapcsolást.Mi okozhatja ezt a hibát? És ez már a 3. alkalom az elmúlt 2 hétben. Garanciális még a készülék, Samsung felé jeleztem. Mi várható? Javítás, csere, ők jönnek érte?
Nincs tapasztalatom velük.Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fejhallgatós találkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN900FTXZT) 165CM 8K NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN70FAUXXN) 215CM 4K NEO QLED 120HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- PHILIPS 75PUS8808/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest